Glišić posle Vučićevog prekora: Izjava o Mrkonjiću emotivna, neće se ponoviti

317

Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Darko Glišić kazao je da je predsednik SNS-a Aleksandar Vučić osudio njegovu, kako je rekao, ishitrenu reakciju na izjavu funkcionera Socijalističke partije Srbije (SPS) Milutina Mrkonjića da je „hajka na SPS stereotipni početak izborne kampanje SNS“ i poručio tom prilikom Mrkonjiću da treba da ga bude sramota.

“ Sram te bilo, lopove jedan. Ćutiš dok napadaju Aleksandra Vučića, dok ga na krst razapinju, dok mu prete vešanjem, iako je taj Aleksandar Vučić prema tebi bio više nego korektan. A ti vrlo dobro znaš o čemu govorim. Kad ti Ðilas i Dačić kažu da ga napadneš, ti to uradiš istog sekunda. Kako te nije sramota?“,  poručio je Mrkonjiću Glišić reagujući na njegovu izjavu.

Glišić  je tada rekao da zna da tim obraćanjem krši stranačku disciplinu, jer je predsednik Vučić rekao da ovakve izjave ne daje u javnost.

Glišić je za televiziju O2 rekao da je njegova reakcija na izjavu Mrkonjića za list „Danas“ bila emotivna i da takvu grešku neće ponovo učiniti.

Govoreći o SNS-u, Glišić je kazao da je stav sa nedavno održane sednice Predsedništva te stranke da se ta stranka bavi, kako je naveo, sobom i problemima u njenim redovima.

Glišić je naveo da je ta stranka oformila i Akademiju za mlade lidere, mlade lidere koji će, kako je naveo, moći da se vide tokom predizborne kampanje za predstojeće izbore.

„Pokušali su da pošalju ružnu sliku Srbije“, rekao je Glišić za O2 o jučerašnjem protestu ispred zgrade Radio-televizije Srbije tokom gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u emisiji „Upitnik“.

Izvor Beta, Alo
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...