Vodolije očekuje uspeh, dok je Lavovima preteška odgovornost koju moraju da preuzmu

Dnevni horoskop za 06.11.2019.

86

Ovan
Potrebni su vam mir i tišina, a posao se samo zahuktava i ne dozvoljava mnogo prostora za opuštanje. Biće potrebno da ozbiljno porazgovarate sa partenerom jer je odnos postao površan.

Bik
Zahtevate puno, a vaša okolina to ne može da isprati. Potrebno je da poboljšate radne i dnevne navike.

Blizanci
Ljubav cveta, bili zauzeti ili ne, pa se lepše osećate. Očekuju vas bitni razgovori i pregovori na poslu.

Rak
Pokušajte da prihvatite sve bez nervoze i idite ka cilju. Danas su vam zvezde naklonjenje za ljubav i uživanje.

Lav
Teško vam pada odgovornost koja pada na vaša leđa, ali to je nešto što je neminovno. Emotivni odnosi vas iscrpljuju zbog toga što ne vidite jasno suprotnu stranu.

Devica
Raspoloženi ste za ljubav i partenrske odnose, pa se dajete do maksimuma. Ovo će vam dvostruko vratiti, samo verujte u sebe i partnera.

Vaga
Ostvarujete bitne kontakte koji vam otvaraju nova vrata. Omiljeni ste u okruženju i svi čekaju vaš savet ili mišljenje.

Škorpija
Danas vam intuicija pomaže da procenite druge koji vam nude odlične povoljnosti na poslu. Budite oprezni i ne verujte svemu što čujete.

Strelac
Ako ste zauzeti pazite se prolaznih flertova, jer neki od njih mogu da pređu na viši nivo. Partenr se zatvara što vas gura na drugu stranu.

Jarac
Potrebna vam je podrška, ali nju tražite na pogrešnom mestu. Vreme je da budete iskreni sa sobom, jer ćete samo tako izneniti bitne stvari u životu.

Vodolija
Dobijate pohvale na poslu, a veliki su izgledi da će ga još više biti , što će značajno uticati na vašu zaradu. Pametno trošite novac, još uvek niste stabilni na tom polju.

Ribe
Stabilne su vam emocije, pa se to oseća i na poslu. Produktivnost i inspiracija su tu, na vama je samo da sve sprovedete u delo.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...