Ribe moraju da se obračunaju sa bivšim ljubavima, dok Škorpije preterano kontrolišu partnere

Dnevni horoskop za 07.11.2019.

69

Ovan
Danas intuiacija radi za vas. Sve što krijete i čega se plašite, izlazi na površinu i to kroz jako intezivna osećanja.

Bik
Nemojte se trošiti na svoje ili tuđe greške, jer ćete izgubiti mnogo vremena, a ništa nećete moći da uradite.Očekuje vas bitan razgovor sa prijateljem.

Blizanac
Očekuje vas miran dan na poslu. Pomozite sebi tako što ćete se prepustiti maštanju i planiranju nekih lepih stvari.

Rak
Iskoristite sve pogodnosti ovog dana tako što ćete se malo udaljiti od tuđih problema. Imate sve uslove za lep provod i opuštanje.

Lav
Dok vi bijete mnoge bitne, partner se trudi da samo misli na sebe. Ne padajte na lepe reči bez konkretne akcije.

Devica
Morate da radite sve po dva, tri puta i to vas nervira. Pokušajte da usporite ritam pa ćete videti malo bolje rezultate.

Vaga
Posvećeni ste poslu i to počinje polako da se isplaćuje. Nove ideje samo pristižu pa samim tim i vaše zadovoljstvo sobom.

Škorpija
Trebalo bi da iskoristite ovaj nalet pozitivne energije i odradite sve što ste ostavili za kasnije. Još uvek morate da primirite svoju potrebu za kontrolisanjem partnera.

Strelac
Sijate i to svi primećuju. Partner je ljubomoran i to ne krije, a vama to prija pa ga izazivate još više.

Jarac
Izgledi za tajnu vezu su sve veći, a vi pokušavate da negirate da vam se ta osoba dopada. Izbalansirajte u svoju korist.

Vodolija
Potrebno vam je da jasno sagledate sebe i svoje mogućnosti, jer idete preko svojih granica. Dobijate neke pozitivne vesti.

Ribe
Odlični su izgledi za novu poslovnu saradnju, ali sačekajte da dobijete još informacija. Javljaju vam se bivši pa vas to uznemirava, a najbolje bi bilo da ne odgovarate na poruke.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...