Pun Mesec donosi olakšanje i stabilizaciju, na mnogim poljima

Mirniji period je pred nama

72

Tokom dana, 12. novembra očekuje nas Pun Mesec u Biku.
Pre samo dve nedelje imali smo Mlad Mesec u škorpiji koji je nagovestio početak borbe kako za sigurnost, tako i za stabilnije emotivne odnose.

Ovaj Pun Mesec će doneti efekte te borbe i pokazaće diretkno koliko smo uradili za ovaj kratak vremenski rok. Mnoge veze će se stabilizovati i ući u bolje faze, dok će oni koji tragaju za ljubavlju konačno pronaći osobe sa kojima su spremni da grade veze.

Finansijska stabilizacija je sasvim izvesna nakon ove lunacije, iako retro Merkur ostavlja još prostora da se neke stvari izmene ili odlože. Mesec u Biku teži ka materijalnoj stabilnosti, a kroz nju dobija i na emotivnom balansu.

Venera u Strelcu vlada ovom lunacijom, pa ćemo se okrenuti budućnosti, zabavi i avanturi.

Sunce u Škorpiji trenutno prima odlične aspekte koji pojačavaju potrebe da se sve nekako dovede u red i da se ohrabrimo na poteze za koje pre nismo bili spremni.

Kao i svaki Pun Mesec i ovaj će izazvati neke zdravstvene probleme, kao što su problemi sa ishranom, hormonima i cirkulacijom. Ovo je odličan period za započinjanje svih težih poslova ili stvaranje zdravih navika.

Loading...