Vučić demantuje Mariniku Tepić: “Nisam razgovarao s tim čovekom”

406

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas kao neistinite navode potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da je on uoči prošlonedeljnog intervjua na RTS-u razgovarao s Goranom Todorovićem, direktorom firme GIM koja se dovodi u vezu s trgovinom oružjem proizvedenim u valjevskom „Krušiku“.

„Nisam razgovarao s tim čovekom. To su bedni lažovi. Imam jedan telefon i to može da se proveri. Jedan razgovor da sam imao s tim čovekom, znalo bi se“, kazao je Vučić u Parizu za TV „Pink“.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić zatražila je ranije danas od Vučića da odgovori o čemu je uoči gostovanja u emisiji RTS „Upitnik“ prošle nedelje, „15 minuta razgovarao sa zvaničnim vlasnikom firme GIM Goranom Todorovićem“ i „šta je tada dogovorio sa poslovnim partnerom oca ministra unutrašnjih poslova, Branka Stefanovića“.

„Od uzbunjivača i ljudi koji su vezani za MUP, a više ne mogu da trpe nepravdu, dobila sam i informaciju da je rashodovano oružje prodavano firmi GIM po ceni od 30 dinara po kilogramu, a imam osnovanu sumnju da se prodaje na crnom tržištu po stostruko većoj ceni, pa vi izračunajte koliko je profit od toga“, navela je potpredsednica Stranke slobode i pravde.

Tepić tvrdi: Vučić lično posredovao u trgovini oružjem (VIDEO)

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...