Đorđe Balašević doživeo infarkt

151

Legendarni kantautor Đorđe Balašević  (66) imao je infarkt, zbog čega je otkazan koncert koji je bio zakazan za večeras, 15. novembar, u rasprodatoj dvorani „SBB hali Jezero“ u Kragujevcu.

Trenutno se nalazi u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gde je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi.

„Pevač se oseća dobro i uskoro će biti pušten kući“, rekli su u Institutu.

Balašević je operisan danas prepodne, a kako je rečeno nezvanično za N1, njegovo stanje je stabilno, pa bi u idealnim uslovima, za pet do šest dana mogao da bude pušten na kućno lečenje.

“ Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert… Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerasnji koncert odlaže… Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje… Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda….“, objavila je pevačeva kćerka Beba Balašević.

Gepostet von Đorđe Balašević am Freitag, 15. November 2019

 

„Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti… Za koji dan će biti sve sasvim ok, pa nastavljamo… Molim vas za razumevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo“, poručila je Beba Balašević.

Poštovaoce Đorđa Balaševića molimo za još malo strpljenja, da čuvaju kupljene ulaznice, pošto je organizatorima potrebno još nekoliko dana da utvrde i objave novi datum njegovog koncerta u Kragujevcu. Ko želi, može vratiti ulaznicu na mestu gde je kupljena, od ponedeljka, 18. novembra, saopštila je kuća Balbelo, menadžment Đorđa Balaševića.

 

Izvor Blic, telegraf
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...