Ovnovi su srećniji i raspoloženiji, dok Lavovi ne smeju svemu i svima da veruju

Dnevni horoskop za 15.11.2019.

75

Ovan
Puni ste ideja i entuzijazma pa to prenosite na mnoga polja. Budite realniji u očekivanjima i posvetite se više privatnom životu.

Bik
Na momente vam se čini da ste do ušiju zaljubljeni, a u drugim bi prekinuli sve. Suzdržite se još malo od naglih odluka, pa malo hladnije glave donesite odluke.

Blizanci
Zaleteli ste se u ljubavnim odnosima pa sad morate da smislite kako da se izvučete. Pokušajte tako što ćete prestati da obećavate nerealno.

Rak
Imate velike planove po pitanju posla, a malo vremena. Možda i ne bi bilo loše da malo usporite jer ste previše umorni.

Lav
Dosta obećanja je palo ovih dana, a vi pokušajte da budete realističniji, te dobro promislite i ne verujte baš u sve. Još uvek ste konfliktni u komunikaciji.

Aspekt Neptuna i Venere na nebu vraća veru u ljubav

Devica
Nekoliko vaših zamisli nisu pošle kako ste zamislili pa ste nervozniji nego inače. Ne pojačavajte nervozi standardnim panikama.

Vaga
Rasipate energiju na sve strane, pa se na kraju dana osećate iscrpljenije nego pre. Neko uporno želi vašu pažnju i prisutnost.

Škorpija
Iz dana u dan vam se menjaju planovi i to vas pomalo brine. Neke stvari neće biti baš onakve kako ste planirali da budu.

Strelac
Koncentrišite se na ljude i poslove koji su vam baš bitni. Ako postoji neka nerazrešena ljubavna situacija sada ćete dobiti prilku da je zatvorite.

Jarac
Budite otvoreni za neke nove nepoznate stvari i ljude. Danas vam predstoji izazov u domenu posla i partnerstva.

Vodolija
Nečije reči mogu da vas povrede danas baš jako. Nemojte ulaziti u tu raspravu i isterivanje istine na videlo jer ćete samo pogoršati situaciju.

Ribe
Vaša trenutna tema jesu odnosi, ali ne svi. Bežite od priče o partnerstvu i to će vas sada stići, morate da se izjasnite.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...