Niški naprednjaci poželeli Vučiću da što pre ozdravi i vrati se na posao (FOTO)

98

Članovi Srpske napredne stranke(SNS) u Nišu okupili su se danas na centralnom gradskom trgu kako bi predsedniku njihove partije Aleksandru Vučiću poželeli dobro zdravlje i poručili mu da ga vole.

Niški naprednjaci Vučiću su poželeli da se što pre vrati na posao, pošto je u petak zbog kardiovaskularnih problema hospitalizovan na Vojnomedicinskoj akademij(VMA)i u Beogradu.

Aktivisti SNS su rekli da su ovim skupom želeli „Vučiću da pruže bezrezervnu podršku u brzom oporavku“, i istakli da „ on mora da nastavi borbu za bolju, jaču i moderniju Srbiju, koja je na čelu sa njim na pravom putu da postane lider ne samo u regionu nego i šire na svim poljima“.

Osim na Trgu kralja Milana, članovi Opštinskog odbora Medijana okupili su se i u parku Sveti Sava i kod Margera.

Među okupljenima su bili i najviši niški funkcioneri SNS, na čelu sa poverenikom za Gradski odbor Zvezdanom Milovanovićem.

Inače, Vučić se na društvenim mrežama zahvalio svima koji su brinuli o njemu i najavio da se od ponedeljka vraća na posao.

„Hvala lekarima i zaposlenima na VMA. Hvala svima koji su brinuli. Već od ponedeljka biću u punom radnom pogonu“, napisao je Vučić na Instagram profilu.

 

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...