Ružić: Nepromišljeni potezi dela opozicije nju samu će dovesti u bezizlaznu situaciju.

180

Funkcioner SPS Branko Ružić izjavio je da je evidentno da je vlast bila i da je otvorena za dijalog i dodao da su ishitreni i nepromišljeni potezi dela opozicije nju samu doveli u bezizlaznu situaciju.

„Ishitreni i nepromišljeni potezi opozicije kao i pokušaj da vanstitucionalno promene vladajuću koaliciju koja ima predominantnu podršku građana Srbije, dovelo ih je u bezizlaznu situaciju njihovom krivicom“, rekao je Ružić za Blic i dodao da bi taj deo opozicije, ako ne izađe na izbore postao „društvo mrtvih pesnika u političkom smislu“.

Govoreći o dijalogu vlasti i opozicije uz posredovanje EU on je rekao da postoji korist od dijaloga kao i da je svima jasno da je „vladajuća koalicija učinila i čini niz koraka u zakonskim okvirima koji vode ka kristalisanju i poboljšanju sveopštih uslova“ izbora.

Odgovarajući na preporuke EU posrednika za veću tačnost i transparentnost biračkog spiska, Ružić, koji je ministar uprave i lokalne samouprave u čijoj je nadležnosti birački spisak, je rekao da birački spisak nikada nije bio ažurniji.

„Biće uređena baza podataka i ni na koji način to ne može da predstavlja uzrok bilo koje izborne manipulacije“, zaključuje on.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...