Vučićeva savetnica otkrila do sada nepoznate detalje o njegovom zdravstvenom stanju

1.419

Savetnica predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević, otkrila je večeras u emisiji „Hit tvit“ do sada nepoznate detalje o njegovom zdravstvenom stanju.

Govoreći, na samom početku emisije o zdravstvenom stanju predsednika Vučića, Vasiljevićeva kaže da je i sam shvatio da se nešto ozbiljno dešava.

„Toliko je bilo loše da je sam tražio da ga odvedu u bolnicu. Trčali smo po belom svetu u najgorim stanjima, ali je i sam shvatio u ovom slučaju da nešto nije u redu. Jutros smo saznali rezultate analiza, a dva dana je proveo na aparatima“,  rekla je savetnica predsednika.

Situacija je, kako kaže, danas malo bolja i nada se da će predsednik početi malo više da sluša lekare i uzima terapiju. Kada je reč o morbidnim komentarima pojedinaca, Vasiljevićeva kaže:

„Ne znam šta se desilo da je ovo društvo postalo toliko jezivo. Veći deo javnosti je bio iskreno zabrinut, predsednik je dobio veliki broj poruka od svetskih predstavnika Makrona, Dodika, premijera Albanije, Boruta Pahora… Nadam se da je više gledao taj deo Srbije koji je bio iskreno zabrinut“, navela je ona.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...