Detalji drame u naselju Braće Jerković, pregovori još traju

147

Naoružani policajac Bratislav S. (42) zaključao se u stanu u Ulici vojvode Vlahovića, a tome je prethodila svađa sa suprugom, potvrdio je MUP.

Novinari su udaljeni iz okoline zgrade u kojoj se drama odvija, pošto je njihovo prisustvo uznemirilo muškarca, a kako je zabeležila kamera N1, on je u jednom trenutku sa terase bacio opasač sa pištoljem.

Supruga i sin policajca su posle svađe izašli iz stana, saopštio je MUP i dodao da pripadnici Pregovaračkog tima pokušavaju da uspostave kontakt sa muškarcem.

Kako javlja reporterka N1, policajac koji se zabarakadirao često je otvarao balkonska vrata i pojavljivao se na terasi, a u jednom trenutku je preskakao s jedne terase na drugu.

Posebnu pažnju su mu privukli novinari okupljeni oko zgrade, čije prisustvo ga je uznemirilo pa je počeo da viče na okupljene.

Policija je morala da sve novinare udalji na oko 30 metara iza zgrade u kojoj se muškarac nalazi, pošto on nije želeo da započnu pregovori dok su mu novinari u vidiku.

Polcija se ka stanu u Vojvode Vlahovića uputila prvo na prijavu da se dešava nasilje u stanu.

Međutim, pošto se naoružani čovek zaključao, jake policijske snage i Hitna pomoć su došli u taj deo grada, na licu mesta je i Pregovarački tim.

Stanari zgrade tvrde da su primetili da se nešto dešava kada su videli da supruga trči bosa po zgradi.

„Ona je jutros prvo istrčala iz stana i počela je da vrišti. Ljudi su tek tada reagovali“, ispričala je jedna od komšinica.

Kako javljaju reporteri „Blica“ sa lica mesta, skoro svi stanari ove četvorospratne zgrade su odmah evakuisani, a novinarima i komšijama ne dozvoljava se da priđu ni parkingu ispred objekta.

Izvor N1, Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...