Mihajlović: Komentari opozicije o zdravlju Vučića – Srbija kakvu građani ne žele

374

Potpredsednica vlade Srbije i članica predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da je deo opozicije komentarima o vesti o zdravstvenom stanju predsednika Aleksandra Vučića još jednom pokazao da su „najglasniji kada se treba istaći u mržnji prema političkim protivnicima i pozvati na obračun sa svima koji ne misle kao oni“.

„Pozivi na atentat, na spaljivanje kuće predsednika i ‘bolivijski scenario’, napisi ‘umro je drug Vučić’ – to smo sve mogli da vidimo od dela opozicije na društvenim mrežama“, navodi se u saopštenju Zorane Mihajlović.

Ona poručuje da to nije Srbija kakvu žele njeni građani, jer, kako kaže, dobro znaju da prizivanje nečije smrti, nereda i sukoba neće nikom doneti ništa dobro.

Sličan stav izneo je i bivši ministar odbrane Dragan Šutanovac, koji je ocenio da neprimereni komentari jednog dela javnosti na vest o hospitalizaciji predsednika Srbije ne doprinose ničemu.

„Misle da dobijaju neke poene, lajkove na društvenim mrežama“, kazao je Šutanovac i istakao da želi da se Vučić brzo vrati na posao, „da izađe na izbore i izgubi ih“.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...