Ovako će Mars uticati na sve horoskopske znakove

Pojačana Marsova energija će uticati na sve horoskopske znake do početka januara

95

Ovan
Mars u vašoj kući ukazuje na ubrzanje rešavanje nekih problema u vezi sa dugovima. Ili ćete morati brže da vratite novac ili ćete imati parterovu pomoć. Pripazite na genitalije.

Bik
Mars u kući partnerstva će pokrenuti konačno ubrzanje i rešavanje partenrskih odnosa. Sve što se vuklo do sada dolazi na tapet.
Moguća su poznanstva sa partnerima koji su veoma uporni.

Blizanci
Ovaj Mars podiže tenziju na radnom mestu. Kolege uporno nameću svoje i sprečavaju saradnju, dok vi agresivno reagujete. Pripazite na zdravlje.

Rak
Jake strast i potreba za ubrzanim zbližavanjem u vezi ili sa novom simpatijom će biti aktivna kako Mars uđe u znak Škorpije.
Očekuje vas dosta izlazaka i strastvenih zagrljaja.

Naredna nedelja će biti povoljna za poslovne pregovore i nova poznanstva

Lav
KOliko god da je bilo teško i zahtevno u porodičnom domu, očekujte konačno razračunavanje sa prošlošću i neko okončanje. Mogući su problemi sa instalacijama u kući, kao i pojava dodatnih troškova.

Devica
Mnogi pripadnici znaka će impulsivno otići na kratak put, dok će ostali imati konflikte sa najbližom okolinom. Ono što je u glavi i predstvalja problem , sada će se pojaviti kao malo agresivnije ponašanje.

Vaga
Porast samopuzdanja će biti direktno povezan sa partnerskim odnsima. Ovo će sigurno izazvati i neke dodatne troškove koji sigurno mogu da poremete neke planove.

Škorpija
Ubrzanje, najpre na ličnom planu, može mnoge pripadnike znaka dovesti do nekih brzopletih odluka. Moguće su povrede, kako emocija, tako i tela.

Strelac
Pojačana aktivnost, koja je skrivena od drugih, dovodi do iskopavanja najdubljih istina i tajni. Mogući su poremećaj sna i nervoza.

Jarac
Postji velika verovatnoća da se obračunate sa nekim prijateljima. Neke realizacije na poslu neće biti tako idilične kao što se u prvi mah činilo.

Vodolija
Postavljate neke nove standarde na poslu, ubrzavate se i pokazujete zavidno samopuzdanje. Pripazite se potencijalnih konflikta sa saradnicima.

Ribe
Namećete agresivnije vaša uverenja i potrebe. Možete se zameriti svima koji ne misle kao vi, a planove na duže staze će promeniti neki finansijski problem.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...