Martinović: Đilas preko Tepić vodi besomučnu kampanju protiv Vučića

109

Predsednik poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović izjavio je, reagujući na konferenciju za novinare poslanice Marinike Tepić, da jedan od lidera Saveza za Srbiju Dragan Đilas vodi preko nje besomučnu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kojom želi da zataška svoje afere i sakrije uspehe Vučića.

„Marinika Tepić Preletačević iznosi besmislene optužbe, treba da budete politički diletant pa da to radite“, rekao je Martinović na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije, navodeći da je Tepić promenila sedam stranaka jer je saznao da je, uz ranije pominjane stranke, bila i članica Liberalno demokratske partije.

Martinović je rekao da Tepić označava Vučića kao odgovornog za smrt srpskog ambasadora u Libiji što je „ludačka izmišljotina“, kao i da ona prepričava tekstove iz lista „Tabloid“ Milovana Brkića koje je „degutantno“ i komentarisati.

On je naveo da je Tepić bila pokrajinski sekretar za omladinu i sport i da je prebacivala novac iz budžeta Vojvodine za „izmišljeni sport i nepostojeću teretanu“.

Tepić uputila Vučiću nova pitanja o trgovini oružjem (VIDEO)

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...