Strelčevi ne veruju nikome, dok Ribe očekuje nestabilan period

Dnevni horoskop za 19.11.2019.

65

Ovan
Imate potrebu da preuzmete kontrolu na mnogim poljima, specijalno na poslu. Vašu emotivnost i ranjivost će videti samo odabrani pa se potrudite da budete skroz otvoreni, jer neko želi da vam pomogne.

Bik
Partner preuzima vodeću ulogu u vezi i želi potpunu kontrolu. Ovo se možda neće odigrati skroz do kraja ukoliko se zauzmete za sebe na pravi način.

Blizanci
Osećate se preterano ranjivo na radnom mestu pa pokušavate da se „sakrijete“. Malo bolje organizujte finansije, danas imate potrebu da trošite.

Rak
Rizične akcije na polu ljubavi mogu skupo da vas koštaju, jer forsirate samo ono što je vama bitno. Povedite računa i o tuđim emocijama.

Mnogi imaju zdravstvene probleme trenutno, ali ova tri horoskopska znaka moraju baš da pripaze!

Lav
Pazite pri odabiru reči koje upućujete najbližima, jer vas vide kao agresivne. Neka prošlost će pokušati da postane sadašnjost i budućnost, a na vama je da procenite šta vam odgovara.

Devica
Vaši uporni pokušaji da svakome pristupite sa određenom dozom takta sada odbrojavaju poslednje sate. Bićete veoma tenzičan sagovornik, a rešenje leži u odmaranju.

Vaga
Postaćete brži i ambiciozniji po pitanju finansija. Pripazite da na tom putu ne oštetite nekog drugog.

Škorpija
Želite da udovoljite sebi, ali ne znate kako. Pokušajte tako što ćete se malo ozbiljnije pozabaviti sopstvenim željama i potrebama.

Strelac
Niste tačno sigurni kome možete da verujete, a sumnjate i u sopstvene mogućnosti. Preispitajte šta je to što vas usporava u napredovanju.

Jarac
Drugi ljudi vam izazivaju osećaj nesigurnosti, pa tu negativnu energiju preusmeravate na prijatelje. Moguće je da niste još rasčistili sve što vas muči iz prošlosti.

Vodolija
Vaša slika u javnosti je uznapredovala, pa preduzimate malo energičnije mere kako biste to upotrebili na poslu i partnerskim
odnosima. Mnogima ćete se zameriti pa povedite računa koliko jako vršite pritisak.

Ribe
Neke priče koje još nisu završene vam stvaraju nelagodnost. Nesigurnost na finansijskom planu vam oduzimaju mogućnost za realizaciju velikih ideja.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...