Ovnove očekuje jedan neprijatan razgovor, dok Vage ne smeju da očekuju previše

Dnevni horoskop za 20.11.2019.

70

Ovan
Možete da povedete jedan od neprijatnijih razgovora i to sa partnerom. Bez obzira na ishod ovog razgovora, morate biti sigurni šta tačno očekujete.

Bik
Dobićete odgovore na brojna pitanja i mnoge situacije će vam biti jasnije. Preuzmite neke poslovne obaveze, ne plašite se neuspeha.

Blizanci
Motivisani ste i konačno jasnije vidite sve situacije koej su vas zadesile. Pripazite na zdravlje, kao i brigu o sebi.

Rak
Proganja vas strah od neuspeha, pa se ponašate pomalo napadno. Poslovne mogućnosti nikada nisu bile bolje.

Profesionalni uspeh je zagarntovan ovim horoskopskim znacima

Lav
Kod vas je još uvek na snazi prolongiranje jer odbijate da se suočite sa mnogim problemima u kući i na poslu. Očekujete podršku od partnera koji nije sada u stanju da vam je pruži.

Devica
Bez odlaganja, razgovor o finansijama mora da se odigra.Budite direktn, ali i obazrivi, spcijalno u domenu obećanja.

Vaga
Otvoriće vam se prilika da razgovarate o povišici ili samoj plati, pa budite realni i ne očekujte previše. Napravite lični finansijski plan.

Škorpija
Konačno ćete dobiti informacije zbog kojih možete da krenete napred. Pripazite samo na procenu svoje snage i energije, jer nećete moći dugo da vučete.

Strelac
Vi znate tačno šta nije u redu, ali odbijate suočavanje. Pokušajte taktičnije da sasipate istinu u lice.

Jarac
Imate nešto bitno da objavite najbližima, ali niste sigurni da će to lako prihvatiti. Nemojte igrati igrice sa partnerom.

Vodolija
Ukoliko tražite posao, ovo je odličan dan za pronalazak istog. Razgovori koje budete vodili će imati trik pitanja, vodite računa kako odgovarate.

Ribe
Potrebno je više pažnje da posvetite partneru, a da posao i obaveze bar malo sačekaju. Očekuje vas uspeh u administrativnim poslovima.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...