Jarčevi nameću svoje mišljenje, dok Blizanci moraju da se oslone samo na sebe

Dnevni horoskop za 21.11.2019.

82

Ovan
Ukoliko ne možete danas da se iskontrolišete na polju emocija i ljubavi, pokušajte da sređujete i čistite. Preterali ste sa naglošću, pa vam se sad to obija o glavu.

Bik
Danas vam je idealan dan za sistematičnosti i vredan rad. Pripazite na količinu novca koje trošite i budite realniji u planiranju.

Blizanci
Oslanjanjem samo na sebe i svoje mogućnosti poboljšavate situaciju koja je već dovoljno komplikovana. Reorganizute svoj život u potpunosti.

Naredna nedelja će biti povoljna za poslovne pregovore i nova poznanstva

Rak
Iako niste zadovoljni nekim situacijama i ishodima na poslu, u drugoj polovini dana vas očekuje mirnija situacija. Imaćete neke bitne razgovore.

Lav
Moraćete da pokažete svoju ranjivost ukoliko želite da budete shvaćeni na pravi način. Ovo može da vam stvori nelagodu i neraspoloženje.

Devica
Preispitajte svaki svoj korak jer ste skloni greškama ovih dana. Neko želi da čuje vaše mišljenje, a vi se krijete.

Vaga
Preispitujete svoje samopuzdanje i ponašanje. Odredite prioritete i oslonite se na iskustvo, u bilo kom polju života.

Škorpija
Ostavljate iza sebe pomalo težak period, ali se osećate jače i stabilnije tek sada. Slobodno budite direktniji u komunikaciji.

Strelac
Imate potupono poverenje u ishode svih situacija koje vas očekuju.Budite uporni u poslu koji trenutno radite, bez obzira na prepreke.

Jarac
Što pre se budete posvetili onim neprijatnostima od kojih bežite to će vam biti lakše. Namećete svoje mišljenje previše agresivno.

Vodolija
Osećate se izazvano u odnosu na osobu koja vam predstavlja autoritet. Ne ulazite u raspravu i ne protivite se nadređenima, može loše da se završi po vas.

Ribe
Želite da pronađete neki svoj mir, a konstantno ste u mašini koja vam ne dozvoljava da odmorite. Opet vas vuče želja za istraživanjem i igranjem, pa postoji mogućnost da upropastite odnos koji je sasvim zadovoljavajući.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...