Šapčanin tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći

183

Dvadesetdevetogodišnji Šapčanin Nebojša Š. poginuo je na autoputu M-50 u Severnoj Irskoj, blizu grada Finglas, prenosi Kurir.rs

 

Kako izveštavaju mediji u Severnoj Irskoj, Nebojša, koji je bio na motoru, učestvovao je u teškoj saobraćajnoj nesreći na raskrsnici koja spaja izlaznu rampu sa auto-putem.

Nakon nesreće, on je ambulatnim kolima hitno prebačen u bolnicu Konoli u Blenčardstaunu, ali je ubrzo po dolasku preminuo. Auto-put je bio zatvoren nekoliko sati dok je trajao uviđaj, a vlasti su objavile javni poziv svedocima, naročito onima koji u automobilima imaju kamere, da se jave i pomognu istrazi.

Telo Nebojše Š. preneto je na sudsku medicinu, a kada se istraga završi, biće prebačeno u Srbiju.

Njegovi roditelji, koji su nakon završetka rata u Hrvatskoj, iz Osijeka prebegli i skućili se u Šapcu, u potpunom su šoku. Ne mogu da veruju da im je sin poginuo.

Vest o tragičnoj smrti tužno je odjeknula i kod Nebojšine rodbine. Brat od ujaka Željko Danilović, koji živi u Novom Sadu, skamenjen je od bola.

Mladić iz Obrenovca poginuo u Čikagu, našao se na pogrešnom mestu u pogrešno vreme

U šoku sam, očajan je Danilović. Kako kaže, ne može da veruje da ga više nema.

„Divan momak, ambiciozan, vredan… Otišao je u potragu za boljim životom. Dobro mu je išlo i snašao se u dalekoj Irskoj… Kako da se desi ova tragedija… strašno! „, kaže Danilović.

Nebojša je iz Šapca u Severnu Irsku otišao pre gotovo četiri godine. Tamo je, u početku, vozio viljuškar u jednoj kompaniji, a kasnije je otvorio i svoju privatnu firmu… Kobna vožnja na motoru prekinula je sav njegov uspeh.

Posle komplikovane papirološke procedure, posmrtni ostaci Nebojše biće u Srbiju dopremljeni sredinom naredne nedelje, a biće sahranjen u Šapcu.

Inače, u ovoj godini, po nezvaničnim informacija, u inostranstvu je pogunulo 260 državljana Srbije.

Izvor Kurir.rs
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...