Sekretar zemunskog odbora SNS pretučen bejzbol palicama, naprednjaci traže da se pronađu napadači

609

Srpska napredna stranka pozvala je nadležne državne organe da učine „sve kako bi pronašli počinioce i inspiratore“ napada na člana veća gradske opštine Zemun i sekretara opštinskog odbora te stranke Gavrila Kovačevića.

Kako se navodi u saopštenju, Kovačević je jutros pretučen bejzbol palicama ispred zgrade u kojoj živi sa svojom porodicom.

Pojedini mediji javili su da je Kovačević „brutalno prebijen“ u Zemunu, kada su ga ispred zgrade u kojoj živi napali bejzbol palicama, a policija je odmah izašla na lice mesta.

Kovačevića je jutros obišao ministar zdravlja Zlatibor Lončar i kratko porazgovarao s njim tokom dijagnostike koja je rađena u Urgentnom centru KCS. Lončar je rekao da je Kovačević zadobio više ozbiljnih udaraca bejzbol palicom po glavi i telu.

Kako je naveo Kurir, Kovačeviću su košulja i džemper bili „potpuno krvavi“.

Kovačević,  koji se  nalazi se u Urgentnom centru na pregledima, kaže da nije imao neprijatelje, a da će policija ispitati da li je prebijanje politički motivisano.

“ Čekam skener glave. Jutros sam napadnut ispred zgrade u kojoj stanujem u Zemunu. Napali su me s leđa i neko vreme sam bio bez svesti. Ko me je napao i šta se sve desilo, verujte mi, ne znam. I dalje sam u šoku, ne sećam se detalja, tek sad dolazim sebi. Nemam nikakve neprijatelje, a policija će da ispita ko je to uradio i da li je politički motivisano“, rekao je za Kurir Kovačević.

Izvor Beta, Kurir
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...