Tragedija, ubio se muškarac u toaletu kafića

362

Goran P. (45) pucao je sebi u slepoočnicu iz službenog pištolja, u ponedeljak uveče, u kafiću u šabačkom naselju. Samoubistvo se dogodilo naočigled gostiju, koji svedoče da je nesrećni čovek samo ustao od stola i otišao u toalet, odakle se začuo hitac, pišu Novosti.rs.

„Skočili smo kao opareni, jer prosto nismo mogli da verujemo“, kaže jedan od svedoka događaja.

 

„Kad je konobar otvorio vrata toaleta ugledali smo jeziv prizor. Nažalost, zakasnili smo. Čovek je ležao sa rupom na glavi i spasa mu nije bilo „, navodi on.

Hitna pomoć, koja je brzo stigla na lice mesta, mogla je samo da konstatuje smrt.

Pronađeno beživotno telo muškarca blizu auto-puta

„Sa Goranom su, pre nego što se ubio, sedeli njegovi prijatelji, bivši sportisti“ , svedoči, za beogradske medije jedan od gostiju kafića i dodaje da je ispaljeni metak polupao vrata i izašao napolje kroz plastičnu tendu.

„Popio je piće i platio turu drugarima sa kojima je sedeo neposredno pre nego što je pucao sebi u glavu. Žao mi je svakog čoveka, a posebno Gorana, jer sam ga zaista često viđao i sa njim razgovarao“, dodaje gost kafića.

Goran P. radio je na graničnom prelazu Pavlovića most prema Republici Srpskoj. Njegovi poznanici iz kafića u kom je okončao život, kažu da se dugo vremena žalio na bolove u nozi. Jeste u kafanu često navraćao, ali kako kažu, u piću nikada nije preterivao.

Izvor Novosti.rs
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...