Oružana pljačka, lopovi napali kombi kurirske službe u Kuršumliji

145

U Kuršumliji se dogodila oružana pljačka kurirske službe AKS, uz upotrebu vatrenog oružja i pucnjavu su dvojica napadača opljačkala kombi te službe, ali niko nije povređen.

Policija iz Kuršumlije je ubrzo uhapsila obojicu napadača koji su napad filmski isplanirali, rekao je agenciji Beta vozač kurirskog kombija.

Prema njegovim rečima, na oko dva kilometra od centra grada, u blizini kuršumlijskog Doma zdravlja, na deonici puta koji prolazi kroz šumu, dvojica napadača su na putu postavili kamenje i sakrili se u šumu.

Kada je ugledao kamenje na putu, vozač je zaustavio vozilo i izašao da ga ukloni.

Tom prilikom iz šume su istrčala dvojica pljačkaša, uperili su pištolj u njega i zahtevali da im preda sav novac koji ima.

Filmska pljačka zlatare: Sef sa vrednim nakitom težak 100 kilograma odneli kolicima

 

„Pošto nisam hteo da im predam novac, došlo je do fizičkog napada na mene, pogurali smo se i otimali oko torbice sa novcem i dokumentima. U jednom momentu sam začuo da je neko repetirao pištolj, a zatim i opalio, pao sam na kolena, oni su uzeli torbicu sa novcem i pobegli u šumu“, ispričao je vozač Dejan J.

Pljačkaši su odneli oko 170.000 dinara i vozačeva dokumenta.

Pripadnici kuršumlijske policije su posle samo nekoliko sati identifikovali i uhapsili napadače.

U toj oružanoj pljački niko nije povređen, a vozaču je ukazana lekarska pomoć u kuršumlijskom Domu zdravlja, zbog šoka koji je doživeo.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...