Stefanović odgovorio Aleksiću: “Apsolutno bolesna izmišljotina”

516

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je kao „apsolutnu laž“ ocenio navode potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića da je vlasnik imanja Jovanjica posle hapšenja prvo zvao Andreja Vučića, brata predsednika Srbije, a da je među čestim kontaktima u telefonu vlasnika bio i sam Stefanović.

„Još jedna velika laž. Čuo sam tamo da pominju kako smo navodno ja ili brat predsednika umešani u ovo ili imamo kontakt s tim ljudima. To je apsolutno bolesna izmišljotina“, kazao je Stefanović novinarima, prenosi N1.

On je poručio da je spreman da ide odmah, ako neko, kako je rekao, pokaže da su ikad imali bilo kakav kontakt s tim ljudima.

„Ali naravno da je to apsolutna laž i oni se upliću u klupko svojih laži“, istakao je Stefanović.

Aleksić je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je policija utvrdila da je Predrag Koluvija, vlasnik poljoprivrednog dobra „Jovanjica“ na kojem je pronađena velika količina marihuane, po hapšenju zvao brata predsednika Srbije Andreja Vučića i zatražio od tužilaštva da tu činjenicu uvrsti u postupak.

On je dodao da je jedan od čestih kontakata u imeniku Koluvije i ministar policije Nebojša Stefanović i upitao da li je to razlog zbog čega se Stefanović nije oglasio o ovom slučaju.

Aleksić: Uhapšeni vlasnik “Jovanjice” prvo zvao Andreja Vučića

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...