Danas je tenzičan dan za Device, dok su Bikovi opterećeni novcem

Dnevni horoskop za 02.12.2019.

84

Ovan
Prvog dana nedelje u fokusu su planovi i ovnovska potreba da budu u pravu. Partnerski odnosi zahtevaju malo više angažovanja i razgovora.

Bik
Trenutno vam je bitan novac i time se najviše bavite. Potrebno je da obratite pažnju na klijente koji vam prigovaraju i da ne upadate u njihove zamke.

Blizanci
Zahtevi na poslu su sve veći i veći, a vi ste sve nervozniji. Očekujete puno od okoline, a najviše od partnera koji je trenutno malo sebičniji.

Ove promene očekuju sve horoskopske znake kada Jupiter bude ušao u znak Jarca

Rak
Misli su vam rasute i imate potrebu da se bavite isključivo laganijim temama. Uživate u ljubavnim odnosima i pažnji.

Lav
Očekujete više od sebe i partnera, pa gubite dragocenu energiju na neke stvari koje mogu da sačekaju. Na poslu se situacija popravlja pa vam je malo lakše.

Devica
Opsesivnost vam sada nije najbolje rešenje, makar za konfliktne situacije u okolini. Moguć je nagli odlazak na kraći put.

Vaga
Opterećenje zbog finansijskih problema ne jenjava, a osećate da je rešenje blizu. Trenutno hladnoćom kontrolišete partnera ili
simaptiju.

Škorpija
Rešeni ste da uspete pa makar išli preko svojih granica mogućnosti. Potrebno je da obratite pažnju na zdravlje.

Strelac
Krijete neke tajne od svih, ali da znate da se to oseća i primećuje. Potrebno je da napravite red u emotivnom životu, pa makar to značilo da će neke neprijatnosti isplivati.

Jarac
Danas imate više šanse za uspeh ako se budete otarasili neke prošlosti, na lep ili ružan način. Potrebna vam je podrška u svemu tome, iako više volite sve sami da radite.

Vodolija
trenutna preosteljivost vas navodi na pogrešne zaključke, specijalno u emotivnom životu. Neki prijateljće pokušati da se vrati u vaš život.

Ribe
Neka vizija ili plan će morati da se menja. Nećete biti zbog ovoga uznemireni, ali će vam svakako otežati dan i sve ono što budete radili.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...