Stefanović: Više puta sam rekao Vučiću – samo zatraži moju ostavku i imaćeš je u najkraćem roku

318

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je više puta rekao predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da je potrebno samo da zatraži njegovu ostavku i da bi je imao u najkraćem roku, baš kao što može i da ga smeni.

U pisanoj izjavi Stefanović je naveo da predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i lider Dveri Boško Obradović više nisu u stanju da se opredele da li je on „najbliži saradnik Vučića ili vodi rat protiv njega“.

On je optužio Obradovića da je deo „kriminalne organizacije Dragana Đilasa“.

Obradović: U toku rat dva klana – Nebojše Stefanovića i Andreja Vučića

Obradović je ranije danas rekao da se Stefanović „osamostalio“ i formirao svoj kriminalni klan koji je „u ratu sa klanom Andreja Vučića, brata predsednika Aleksandra Vučića“ i da se sa bratom i ocem bavi trgovinom uticajem, a da sa grupom ljudi to sprovodi uglavnom u oblasti trgovine oružjem i zidanjem luksuznih hotela.

Obradović je naveo da bi ga u svakoj pravnoj državi posle ovakvih „krupnih“ tvrdnji pozvalo tulaštvo da im dostavi informacije, kao i da će republički tužilac Zagorka Dolovac pokazati da je deo takvog klana ako to ne učini i zbog toga odgovarati posle političkih promena u zemlji.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...