Blizanci moraju da pripaze na dugavanja, dok Rakovi ne znaju kako da se postave na poslu

Dnevni horoskop za 05.12. 2019.

67

Ovan
Bez obzira kako budete razmišljali i planirali pratićete sva pravila i ispoštovaćete norme. Energija i volja su vam jake, pa osećate da imate sve šanse za uspeh.

Bik
Trenutno se borite sa ličnim nesigurnostima, ali ne dopuštate da se to vidi na vama. Partner će inicirati neku promenu, a ako ste slobodni prihvatite poziv na flert.

Blizanci
Ukoliko ste imali neke dugove, oni sada mogu da se povećaju pa pripazite šta radite. Očekuju vas pozitivne promene na polju zdravlja, bez obzira na stres.

Godišnji horoskop za 2020. godinu: znak Bik

Rak
Ukoliko ste ušli u vezu možete očekivati dosta lepih trenutaka. Na poslu vas zasipaju kritikama i pohvalama, pa ne znate šta da mislite.

Lav
Muče vas finansijski problemi, a u porodici imate i dodatne rasprave. Osećate se krivima bespotrebno.

Devica
Pred vama je dan tokom kog ćete se baviti tuđim problemima. Ne dozvlite da budete uvučeni u tuđi krug krivice.

Vaga
Ili ćete očajavati ili ćete se trgnuti iz učmalosti koja vas je obuzela. Morate da pronađete neki ventil od svakodnevnog stresa.

Škorpija
Morate da menjate svakodnevnu rutinu i da se posvetite zdravlju. Imate odličnu priliku da promenite dosta loše navike koje vam uskraćuju kvalitetno vreme koje bi provodili sa dragim ljudima.

Strelac
Sigurno stižu bolji dani po pitanju finansija, ali to ne znači da možete da se opustite. Imate krizu povodom izgleda i celokupnog samopuzdanja koji su posledica umora i nekih starih uverenja.

Jarac
Počnite da se bavite konstruktivnim idejama koje možete da sprovedete u delo, specijalno na polju ljubavi. Kočite sami sebe bespotrebno.

Vodolija
Pomoć stiže sa mesta odakle se najmanje nadate. Imajte vere u pozitivne uspehe, kao i u sopstvene kvalitete.

Ribe
Očekujte dobar saveti ili pomoć od strane prijatelja koji može mnogo da vam pomogne. velika količina planova sada dolazi polako u fazu realizacije.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...