DJB: Srbija postaje nemačka kolonija, a SNS izvođač završnih radova

86

Potpredsednik pokreta Dosta je bilo (DJB) Aleksandar Bujić ocenio je danas da budućnost Srbije zavisi od „istrajnosti Saveza za Srbiju, Pokreta slobodnih građana i DJB“ u odluci da bojkotuju izbore.

Navodeći da je cilj bojkota da se „politička regularnost vrati u Srbiju“, Bujić je u pisanoj izjavio ocenio da je „potpuno pogrešno licitiranje sa ustupcima koji bi opoziciji dali alibi da se ipak pojavi na izborima“.

„Izbori u Srbiji nisu borba za simpatije EU zvaničnika već za poverenje građana Srbije. Ako ne želimo da nam ponovo nemački ambasador saopštava izborne rezultate, dva sata pre zatvaranja birališta, moramo istrajati u bojkotu. Budućnost Srbije zavisi od istrajnosti SzS, PSG i DJB“, naveo je Bujić a preneo pokret Dosta je bilo.

Prema njegovim rečima, najveću zabunu među birače unosi „bezuslovna podrška Aleksandru Vučiću od strane EU“.

„Predsednik SNS, Aleksandar Vučić, ispunjava apsolutno sve zahteve Nemačke, koja mu uzvraća punom podrškom. Srbija postaje nemačka kolonija a SNS je izvođač završnih radova. Srbija je trenutno ustrojena kao mafijaška organizacija, a ne kao država. Baš kao što nema fer izbora u Koza nostri, tako ih ne može biti ni u ovakvoj Srbiji“, naveo je potpredsednik DJB.

Bujić je ocenio da „dok se prava opozicija bori za poštovanje zakona, Vučić se bori za izmene Ustava, koje će mu omogućiti predaju Kosova“.

„Kada tome dodate potpis na svim sporazumima o prihvatu migranata koje će odbaciti EU, onda je jasno odakle međunarodna podrška Vučiću“, dodao je potpredsednik Dosta je bilo.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...