Vulin podneo tužbu protiv Miroslava Aleksića: Dokaži sve laži

295

Ministar odbrane Aleksandar Vulin podneo je tužbu protiv poslanika Narodne stranke Miroslava Aleksića zbog tvrdnji da je vrh države povezan sa uzgajanjem marihuane na poljoprivrednom dobru „Jovanjica“, izjavio je danas poslanik Vulinovog Pokreta socijalista Bojan Torbica.

U saopštenju se navodi da je Torbica ocenio da je u potpunosti propao pokušaj Aleksića da u slučaj „Jovanjica“ umeša najviše državne organe i porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Aleksić: Pozivam čelnike aktuelne vlasti da što pre podnesu zajedničku tužbu, dokazaću sav kriminal

„Samo bolestan um može smisliti ovakve gadosti i samo ološ i bitanga može bez griže savesti iznositi ovakve laži. Zbog svih laži koje je izneo o Aleksandru Vulinu, ministar Vulin je podneo tužbu protiv Miroslava Aleksića, dajući mu šansu da pred nadležnim organima dokaže sve laži koje je izneo u javnost. Možda je Aleksić u prošlosti mogao nekažnjeno da muti i laže, ali ako ništa drugo, Aleksić mora da shvati da su ta vremena prošla i da više tako nešto neće moći da prođe nekažnjeno“, naveo je Torbica.

On je dodao da cela priča ima i svetlu stranu, a da to je da će posle presude Aleksić morati da učini nešto humano, pošto će Vulin dosuđena sredstva sigurno uplatiti u humanitarne svrhe.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...