Saturn i Venera u Jarcu se spajaju kako bi testirali čvrstinu ljubavnog odnosa

Nadolazeća konjukcija donosi veliki testove za sve koji su u vezma, ali za one koji traže idealnog partnera

132

Saturn i Venera će se uskoro spojiti na nebu i doneće ljubavne i finansijske probleme

Venera je odavno u Jarcu i pod uticajem je Saturna. Kada se 12.decembra bude spojila sa vladarom sudbine mnoge veze i partnerstva će biti na testu. Ovaj aspekt takođe ukazuje i na finansijske poteškoće, kao i teške porodične odnose.

Natalna postavka Saturna i Venere u konjukciji donosi veoma hladne i distancirane ljubavi koje neretko završavaju tako što jedan od partnera odlazi bez reči. Ovo može biti slika braka iz interesa, ali i velike razlike u godinama među partnerima.

Venera u Jarcu donosi promene na ljubavnom planu ovim horoskopskim znacima

Nadolazeća konjukcija donosi veliki testove za sve koji su u vezma, ali za one koji traže idealnog partnera. Mnogi će biti na testu ljubavi, izdržljivosti i požrtvovanosti. Kako veza traži i poštovanje, čak će i ono proći kroz testove Saturna.

Mogući su raskidi, razvodi i razbijanje svih poslovnih partnerstava jer jedna od strana neće moći da izdrži pritisak koji ova konjukcija donosi.

Oni koji prođu lakše, znači da su dorasli teškoćama ovog saturnovskog i jarčevskog perioda.

Takođe, aspektura udara i na novčanike. Malo mogućnosti puno rada, uz obaveznu štednju su glavne karakteristike sjedinjenja saturna i Venere.

Celokupna situacija će biti podržana od strane Marsa u Škorpiji koji daje potrebnu energiju da bismo izdržali ovaj težak period.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...