Lutovac poručio RTS-u: Svoje vreme u Upitniku ustupam uzbunjivaču Obradoviću

383

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac odbio je poziv Radio televizije Srbije za gostovanje u emisiji „Upitnik“ i poručio da svoje vreme ustupa uzbunjivaču Aleksandru Obradoviću.

„Prostor koji u ‘Upitniku’ nudite nama kako bi se stvorio privid zastupljenosti opozicije u javnom servisu, ustupamo uzbunjivaču Aleksandru Obradoviću. Ukoliko omogućite da se on obrati građanima i građankama Srbije mi ćemo pristati da učetvujemo u vašim emisijama“, poručio je Lutovac.

On je u poruci RTS-u napomenuo „da i obraćanje Aleksandra Obradovića javnosti ne znači da javni servis ispunjava svoju svrhu tačnog i blagovremenog informisanja javnosti, nego da je učinjen tek jedan korak u tom pravcu“.

„Za DS pregovori vlasti i opozicije u ovom trenutku nisu tema. Kako je očigledno da vlast već mesecima ne čini nikakve poteze koji bi vodili ka tome da vrate građanima njihovo pravo da slobodno biraju, već čini upravo suprotno, DS danas jedino vidi mogućnost da se u razgovorima sa relevantnim predstavnicima EU dođe do slobodnih izbora“, naveo je još u odgovoru RTS-u Lutovac.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...