Nova nedelja donosi moguće neisgurnosti specijalno za Bikove i Blizance

Nedeljni horoskop za period od 08. do 15. 12. 2019.

118

Ovan
Ove nedelje najveći naglasak će biti na poslu i partnerskim odnosima, svih vrsta. Potrebno je ozbiljnost i spremnost da se izdrže blokade i nemogućnosti. Posao će biti pod uticajem Saturna i Venere pa će biti i nekih zaostalih nerešenih obaveza. Mnogi Ovnovi će biti pritisnuti na polju ljubavi jer trenutni odnosi zahtevaju požrtvovanost. Slobodne očekuje nedelja previranja i nesigurnosti, jer ništa neće moći odjednom da se reši. Porodični odnosi su takođe jako bitni tokom nedelje, neko od roditelja očekuje pomoć.
Premor će biti izražen, a što se tiče finansija one su trenutno zaleđene.

Bik
Bikovima će naredna nedelja doneti jasne uvide u planove i njihovo ispunjenje. Ovo neće biti lako, ali je potrebno ostati istrajan. Poslovne mogućnosti se šire, ali nijedna opcija neće biti do kraja najjasnija. Potrebna je opreznost pri donošenju odluka.
Partnerski odnosi su formalni, ali i jaki. Sada se od obe strane zahteva izdržljivost kako bi se mnoge prepreke prebrodile. Slobodni stupaju u kontakt sa osobom koja je mnogo starije ili bar zrelija u ponašanju. Zdravstveno stanje je stabilnije, a novac može doći
iz inostranstva ili od jednog člana porodice.

Blizanci
Mnogi pripadnici ovog znaka će tokom nedelje morati ozbiljnije da se pozabave temom novca. Neki će upasti u nove dugove, što će se odraziti na ostala polja. Zdravstveno stanje će biti crno ili belo, što znači da će se desili ili ogroman napredak ili pad. Posao može krenuti uzlaznom linijom, samo ukoliko bude postojala spremnost da se prihvati mnogo više izazova nego u prethodnom periodu.
Zauzeti Blizanci imaju pred sobom temu seksualnosti i libida, koji pomalo ometaju ljubavni odnos. Slobodni mogu da očekuju aferuili kratku vezu sa nekim iz prošlosti.

Mesečni horoskop za decembar 2019. godine

Rak
Osetljivost Rakova će ove nedelje biti na vrhuncu, kao i obično, zbog partenrskih odnosa. Postavljaće ultimatume,a od druge strane mogu dobiti samo udaljavanje. Slobodni Rakovi razmišljaju o prethodnim lošim iskustvima i menjaju odnos prema temi ljubavi i
partnerstva. Atmosfera na poslu neće biti sjajna, mogući su ogromni pritisci od strane nadređenih. Zdravlje je stabilnije, dok bi trebalo pripaziti na novac i ne pozajmljivati velike sume.

Lav
Veliki broj pripadnika ovog znaka mora da bude na oprezu ove nedelje. Moguće su prevare i to one koje se tiču posla i novca.
Preterano dobre ponude mogu u sebi sakriti neki problem koji kasnije može da se pokaže kao štetan. Dugovanja se povećavaju i to zbog potrošnje novca na lična zadovoljstva. Partnerski odnosi trenutno dosta trpe, što zbog posla, što zbog lošije komunikacije.
Slobodni Lavovi će morati da porazmisle šta je to što ih vuče u prošlost i zbog čega ne idu napred. Zdravlje zahteva ozbiljnu disciplinu.

Devica
ove nedelje Device su okrenute konkretnim rešavanjima svih problema. Dominacija zemljanih znakova na nebu im daje mogućnost da njihov, poznat, način razreše sva pitanja. Na poslu se očekuje požrtvovanost što je potpuno normalno, kada je ovaj znak u pitanju.
Ljubavni odnosi su stabilni i okrenuti ka zajedničkim ciljevima, dok slobodni mogu da očekuju početak veze koja će biti mnogo zrelija i održivija. Potrebno je uzdržavanje od prejedanja i prekomerne količine pića.

Vaga
Vage se još uvek bore sa finansijskim poteškoćama, pa im sva energija odlazi na to. Neke nedoumice i problemi isplivavaju u porodici, a to iziskuje dodtno žrtvovanje. Emotivni i ljubavniodnosi su pomalo hladni, ali čvrsti. Slobodne Vage su na pragu
pomirenja sa bivšim partnerima. Posao trenutno miruje i to je najveći problem, mnogo energije će otići na usklađivanje obaveza i završavanje nekih projekata. Potreban je oprez pri proceni informacija koje budu stizale, jer neko neće do kraja biti iskren. Stres
je pokretač svih zdravstvenih problema, a najugroženije tačke su kolena i zubi.

Škorpija
Škorpije ove nedelje prave planove i vrlo su odlučni u realizaciji mnogih. Postoji realna opasnost od novčane prevare ili lažnih obećanja. Komuniakcija sa okolinom će biti pomalo distancirana što će otvoriti nove mogućnosti za paranoju i nesigurnost. Ljubavni
odnosi su tabilniji nego pre, mada će biti revizija po pitanju zajedničkih planova. Slobodne Škorpije mogu ući u nekoliko odnosa odjednom. Moguće su infekcije i nagli padovi imuniteta.

Strelac
Strelčevi će ući u veoma ozbiljnu i pomalo surovu fazu. Samopouzdanje zavisi od finansijske situacije, koja još uvek nije sjajna.
Posao je stabilniji, ali je ptrebno dosta prilagođavanja. Mogućnost zavaravanja i pokušaja bega od obaveza je ove nedelje izražena, što se može odraziti na emotivne odnose. Slobodni Strelčevi žele kratke avanture koje neće zadovoljiti sve emotivne potrebe. Manjak sna izaziva nervozu na svakodnevnom nivou.

Jarac
Jarčevi su rešeni da neke odnose stave tačku i da se pozabave sobom i sopstvenim potrebama. Negativnost koja ih muči već neko vreme sada dostiže vrhunac što rezultira većim požrtvovanjem na poslu. Zauzeti žele da dignu vezu na novi nivo ili da raskidaju, dok slobodni očajavaju zbog pogrešnih neuspešnih izbora. Samokaženjavanje u vidu nekog uskraćivanja sada će biti izraženo. Finansije su u mirnijoj fazi dok zdravstveni problemi potiču od nestabilnih emocija.

Vodolija
Povlačenje u sebe i unutrašnji monolozi će biti izraženi tokom nedelje. Veliki pritisakna poslu i zbog posla sada rezultiraju premorom i povremnim gubicima nade. Ovo je period testiranja izdržljivosti i vere u sebe i u pozitivne epiloge. Partnerski odnosi
su promenljvi i zahtevaju dodtno prilagođavanje. Slobodni ne žele da se upuštaju u nove obavezujuće odnose jer smatraju da trenutno malo mogu da ponude. Zdravstveno stanje se poboljšava.

Ribe
Ovonedeljna pomoć dolazi od nekog uticajnog prijatelja koji će dati odličan savet ili pružiti konkretnu pomoć. Posao je ušao u ozbiljnu fazu kada je potrebno ostvariti veliku koncentraciju i žrtvovati se više nego pre. Finansije će biti na nuli, što znači da
neće biti ni velikih troškova niti velikih dobitaka. Partnerski odnosi ulaze u malo optimističniju fazu, pa će sada biti fokus na realizaciji zajedničkih planova. Slobodne očekuje neko putovanje ili flert na poslu.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...