Đorđe Balašević prvi put posle operacije: Imam jednu dobru i jednu lošu vest (VIDEO)

104

Đorđe Balašević oglasio se prvi put nakon što mu je bio ugrožen život zbog infarkta koji je doživeo i stentova koje su mu lekari ugradili.

„Dobra vest je da nisam umro, baš iz prve“, našalio se Balašević, a zatim objasnio kako je izgledala dramatična situacija oko njegovog zdravlja.

„Loša vest je da to nije skok u vis i da imaš tri pokušaja. Bio sam u nekoj maloj frkici, žao mi je što sam morao da otkažem koncert u Kragujevcu. Bio sam četiri dana u bolnici, nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo sam doteran. Stavili su mi najbolje u Institutu u Sremskoj Kamenici“, rekao je on, a zatim i nastavio da se žali na svoj račun i na račun lekara.

🙂

Gepostet von Beba Balasevic am Montag, 9. Dezember 2019

„Bili su fer, prvi put mi je neko nešto stavio. Kad god neko ode kod lekara obično ti nešto vade, kamen iz bubrega… Dobio sam četiri stentića. Rekli su mi da ću moći da trčim. Ne verujem, nemojte me pitati da li sam dobro, neću više nikad biti dobro, zato što imam 100 godina. Znači ne mogu biti dobro, ali se nadam da ću moći da nastavim gde smo stali i da još neko vreme neću dobiti ulicu u Novom Sadu“, našalio se Balašević u svom stilu.

On je  rekao da se nada da će 28. decembra održati odloženi rasprodati koncert u „SBB hali Jezero“ u Kragujevcu.

„Iskreno se nadam da ćemo ga održati. Imamo planirani datum za to 28. decembar, što bi trebalo da bude još lepše, zato što je to pred samu Novu godinu i treba da bude veselo. Nažalost, prvo treba da se konsultujem sa lekarima… koji ovaj put od mene mnogo bolje znaju kako je Đole… Nadam se da će to proći dobro i da će biti u redu“, kaže Đole.

U video poruci snimljenoj svom dvorištu u Novom Sadu, odlično rasploženi i poslovično duhoviti Balašević je rekao da se nada da će „za neki dan“ dobiti od doktora zeleno svetlo za koncerte u Kragujevcu i drugim planiranim gradovima.

 

Izvor Danas, Kurir
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...