Oni koji će morati malo da budu strpljiviji su Lavovi, dok Vage uočavaju svoje mane

Dnevni horoskop za 11.12.2019.

77

Ovan
Pričate bez prestanka i iznostite svoje ideje gde god da stignete. Pazite se nekih obećanja, nisu najjajsnija.

Bik
Danas lako možete da uletite u dugove, pa se pripazite ili bolje organizujte. Ne verujete dovoljno intuiciji.

Blizanci
Euforični ste i skloni idealizaciji. Morate da razmislite nekoliko puta pre nego donesete odluku.

Rak
Vaši strahovi poprimaju neverovatne razmere, a samo je bitno da ne uvećavate sve iracionalnim strahovima. Imate pogrešnu sliku o sebi i sopstvenim vrednostima.

Nova nedelja donosi moguće neisgurnosti specijalno za Bikove i Blizance

Lav
Imete velike planove i očekujete realizaciju brže nego što je to realno. Ne slušajte tuđe savete već pokušajte da nađete sami rešenje.

Devica
Svi razgovori koje danas započnete će vam pružiti mogućnost da odete korak dalje. Osetljive informacije o novcu i o nekoj intimnosti nećete moći da izbegnete.

Vaga
Postajete svesni svojih mana i ranjivosti pa vam razmišlajnja o tome okupiraju misli tokom celog dana. Ukoliko budete insistirali na nekom dokazivanju vaših stavova možete samo naići na zid i nerazumevanje.

Škorpija
Svi razgovori koje danas započnete će vam pružiti mogućnost da odete korak dalje. Osetljive informacije o novcu i o nekoj intimnosti nećete moći da izbegnete.

Strelac
Teškoće vezane za odnose i mogu izazvati bolne misli i baciti vas u neka negativna razmišljanja. Budite malo blaži prema sebi dok prekopavate po prošlosti i sadašnjosti.

Jarac
Ozbiljni razgovori na temu prošlosti vas uznemiravaju toliko da ste počeli da se zatvarate pred mnogima. Pripazite na zdravlje.

Vodolija
Niko vas ne shvata ozbiljno pa ste uznemireni. Nove informacije povodom finansija nisu najoptimističnije, ali se trudite da razmišljate racionalno.

Ribe
Pozitivna energija na poslu će vas pogurati da radite više i postignete ono u šta ste sumnjali. Spremate se da kažete nešto ozbiljno partneru, što on ili ona i očekuju.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...