Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Srbina u Bratislavi

130

Dva mladića iz Srbije koja je potraživala Slovačka zbog sumnje da su učestvovali u prebijanju i ubistvu Nikole Kosanića (22) u centru Bratislave u nedelju, uhapšena su na auto-putu M1 u Mađarskoj.

Treći mladić za kog se sumnja da je ubio Kosanića uhapšen je u Slovačkoj, a reč je o državljaninu Makedonije

Kako je saopštila mađarska policija, do hapšenja je došlo nakon što su mladići uočeni u automobilu na auto-putu. U policijskoj sačekuši lisice na ruke stavljene su mladićima starim 21 i 26 godina.

„Sumnja se da su oni učestovovali u ubistvu mladića u Slovačkoj i uhapšeni su na zahtev te države 10. decembra u 21.30“,  saopštila je mađarska policija, dodajući da će biti predati slovenačkim vlastima.

Srbin ubijen u Slovačkoj, policija traži osobe sa snimka (FOTO)

 

Kako se saznaje, uhapšeni mladići su Srbi iz Aleksinca.

Uz to, u Slovačkoj je uhapšen Makedonac i njemu se na teret stavlja da je ubio Kosanića. U saopštenju policije nije precizirano kolika je kazna koju bi mogao dobiti ukoliko se utvrdi da je krv.

U nedelju oko 5 sati ujutru, policija u Bratislavi dobila je poziv da ispred Glavne pošte u centru grada nepomično leži mladić. Po dolasku hitne pomoći na licu mesta, lekari su mogli da konstatuju smrt, a obdukcijom je utvrđeno da je po mladog Kosanića bio koban prelom vratnog pršljana.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...