Krkobabić: Državna kasa je „puna i sigurna, a penzije redovne“

98

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić ocenio je danas da su rezultati u zemlji „zadovoljavajući“, navodeći da je državna kasa „puna i sigurna, a penzije redovne“.

On je, na sednici Glavnog odbora PUPS u Beogradu, naveo da će u „središtu delovanja“ te stranke u narednom periodu biti „borba za poboljšanje socijalno-ekonomskog položaja penzionera, borba protiv svih vidova diskriminacije starih i ravnomerni regionalni razvoj, uz otklanjanje neprihvatljivo velikih razlika između sela i grada“.

„Puna podrška PUPS i njegovo aktivno učešće i doprinos u realizaciji Programa finansijske i ekonomske stabilizacije predsednika Srbije Aleksandra Vučića obeležili su delovanje stranke u proteklom periodu. Kasa Srbije je puna i sigurna a penzije redovne i usklađivaće se na obavezujući način za državu a prihvatljiv za penzionere“, naveo je Krkobabić, a preneo PUPS.

Na sednici Glavnog odbora PUPS je ocenjeno da su opštinski odbori stranke „programski, organizaciono i kadrovski spremni za predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore“ i da će se PUPS „i dalje beskompromisno zalagati da u Srbiji ne bude građana prvog i drugog reda“.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...