Desetogodišnja devojčica umakla otmičarima sa kapuljačama, Niš u panici

1.092

Stanovnici naselja Novo Selo u Nišu jako su uznemireni događajem koji se zbio 4. decembra kada je jedna učenica (10) umakla od ljudi sa kapuljačama koji su, po svemu sudeći, hteli da joj naude ili kako se naslućuje, kidnapuju. Oni su bili, kako saznaju mediji, u crnom kombiju koji je tih dana viđen u naselju, piše Kurir.rs.

 

Devojčica je očigledno, praćena, a uspela je da umakne ovim ljudima tako što je naišao biciklom jedan komšija i uveo je u svoju kapiju, a onda pozvao njenu tetku da dođe i otprati je kući.

Policija je odmah po prijavi da su desetogodišnju devojčicu pratile osobe u crnom kombiju preduzela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti. Odmah nakon prijave 5. decembra obavljen je razgovor sa devojčicom i njenim ocem kao i sa dve devojčice koje su bile sa njom, a u prisustvu njihovih roditelja. Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu koje je odmah tražilo izveštaj što će danas biti i učinjeno“, saopštili su iz policije.

Ugurali mladića u automobil, udarali ga i tražili mu 5.000 evra

Kako nezvanično saznaju mediji, devojčica je u prvom trenutku mislila da crni kombi pripada komšijama koji žive nedaleko od nje, ali je isto tako primetila da nema potrebe da kombi ide za njom prema njenoj kući, a to je u pravcu sela Lalinac tako da je ubrzala korak i sustigla komšiju koji joj je otvorio kapiju.

Policija je narednih dana bila raspoređena u Novom Selu kako bi „razmrsila“ ovu neobičnu prijavu.

Izvor Kurir.rs
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...