Problemi u komunikaciji naredne nedelje očekuju Jarčeve, dok je kod Lavova situacija kritična

Nedeljni horoskop za period od 16. do 23.12.2019.

74

Ovan
Ovnovi će se tokom nededelje truditi da se dokažu na poslu i da svoje ideje što bolje predstave. Neće biti mnogo vremena za odmor, a upozorenje u vezi sa potencijalnim konfliktima sa nadređenima još uvek je na snazi. Neki pripadnici znaka će zbog ovoga najviše razmišljati o promeni posla. Ljubavni odnosisu stabilni, ali i pomalo hladni. Partner je okrenut sebi i poslu, dok manjak komunikacije stvara jaz. Slobodni su zainteresovani samo za dobro situairane partnere, pa zbog toga propuštaju prilike. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Bik
Bikovi će morati da porazmisle da li žele da se upuste u rizične finansisjke akcije o kojima razmišljaju. Mnogi imaju problema sa novcem i dugovima pa u ovome vide najbolje rešenje, koje to i nije baš. Poslovna atmosfera je malo mirnija, iako je blokada
prisutna, bar među kreativcima. Partnerski odnosi su toplo hladni i crno beli, što upućuje na porast nesigurnosti kod oba partnera.
Slobodni su okrenuti samo prolaznim zabavama, jer su okrenuti ka poslu. Mogući su problemi sa krvnom slikom.

Mesečni horoskop za decembar 2019. godine

Blizanci
Blizanci su potpuno fokusirani na emotivne odnose i svu energiju troše na simpatije i partnere. Najveći problem predstavlja egositičnost i samoživost jedne od dve strane. Slobodni su popularni pa ne mogu trenutno da izaberu sa kim bi nešto više. Na poslu
je dinamično, ali i nestabino, jer kolegijalni odnosi nisu najbolji. Mnogi će morati što pre da vrate dugove i d asmanje troškove jer su primanja nepromenljiva. Moguće su urinarne infekcije.

Rak
Rakovi imaju zadatak da nađu sredinu u ljubavnim odnosima. Partneri su okrenuti poslu i postizanju cilja, pa nemaju toliko vremena da se posvete odnosu. Najbitnije da obe strane nađu kompromis. Slobodni pripadnici znaka trenutno uživaju u pažnju simpatija, ali se istovremeno ne odlučuju na ozbiljno vezivanje što stvara pomalo konfliktnu atmosferu. Na poslu će biti rasejani i skloni započinjaju previše poslova odjednom što može izazvati iscrpljivanje i pad energije. Mogući su problemi sa krvnim pritiskom.

Lav
Lavovi balansiraju, ali sa malo uspeha. Posao oduzima mnogo prostora i vremena, što značajno oduzima slobodno vreme. Zbog ovoga trpe emotivni odnosi, specijalno kod zauzetih pripadnika znaka. Slobodni su zainteresovani za neke kolege sa kojima imaju
neodređene odnose. Poslovno napredovanje je svakog dana prisutno, uz ogromno odricanje. Mogući su neplanirani troškovi i to u domenu posla i zdravlja. Mogući su problemi sa kičmom i kožom.

Devica
Napetost koju nosite u sebi danima prenosite na sve sfere, specijalno na posao. Imate osećaj da se uzaludno trudite, a da to nema efekta. Ne ulazite u nove poslovne avanture. Partner želi da se svađa, što vi odbijate, pa dolazi do većeg usijanja. Slobodneočekuju flertovi, ali i iznenadni seks.Finansije su u kritičnoj fazi, što može brzo da se promeni.
Moguće su povrede ruku i ramenog dela.

Vaga
Neka situacija na poslu koja je na klacakalici dostiže vrhunac, što ima značajan uticaj na vas. Nećete biti „potkačeni“, ali ćete istrpeti poprilično zbog neke loše organizacije. Finansije su mirne pa je sada pravo vreme da se posvetite sebi i svojim ličnim
potrebama. Partner će tražiti pažnju, ali na dramatičan način. Slobodni će se okrenuti lakim konverzacijama bez mnogo emotivnog uplitanja.
Pripazite na respiratorne organe.

Škorpija
Imate velike planove koji se tiču posla, ali vam je realizacija slaba jer ste neorganizovani, što će se ove nedelje poprilično videti. Klijenti mogu da naprave problem zbog kog ćete izgubiti mnogo vremena. Zauzeti pripadniciznaka imaju toplo hladne odnose u
vezi ili braku, dok slobodne očekuje iznenađenje i to krajem nedelje.
Skloni ste sitnim povredama.

Strelac
Entuzijazam koji ste imali vezano za posao sada splašnjava i uviđate neke mane i greške. Nije sad to toliko uznemiravajuće, koliko će vam biti mrsko da sve radite ispočetka. Partnerski odnosi su trenutno mirniji, a slobodne očekuje neka nova i interesantna
osoba. Novac ima kreni /stani efekat, pa bi bilo dobro da prestanete da se nervirate. Iscrpljivanjem ne postižete ništa, sem lošijeg imuniteta i isprekidanog sna.

Jarac
Problemi u komunikaciji, specijalno među najbližim saradnicima, ne jenjava. Već u prvim danima nedelje opet razmišljate o otkazu.
Slobodni pripadnici znaka privlače partnere koji su im slični, dok zauzeti tragaju za zajedničkim interesovanjima. Finansije su problematične, ali sve se smiruje krajem radne nedelje. Pripazite na unos šećera.

Vodolija
Malo vam je haotičniji početak nedelje, ali lako pronalazite sistem po kom bi mogli da radite i funkcionišete. Imate uspone i padove samopouzdanja, a pošto ništa ne govorite, partner upada u zablue i pogrešne zaključke. Otvorite se što pre jer možete da ostanete povređeni i da nekog povredite. Finansije su malo bolje, ali se pripazite besportebnih troškova.
Dehidriranost stvara niz problema.

Ribe
Komunikacija na poslu je malo lošija nego inače, pa to unosi tenziju u već zamršene poslovne odnose. Ambicija ne jenjava, ali se javljaju blokade jer niste efikasni na poslu. Partnerski odnosi su na klackalici, a kod onih koji su dugo u vezi ili braku postoje neke nedoumice i sumnje u uspeh odnosa. Slobodne očekuju neka nagla iznenađenja. Brinete zbog finansija iako ne bi trebalo.
Smanjite unos soli.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...