Godišnji horoskop za 2020.godinu: znak Vaga

Ljubavni život će ući u mirniju fazu.

129

Preloman momenat za sve Vage biće krajem januara kada će odlučiti konačno da li žele da promene sve iz korena ili da ostanu na istom.
Naredna godina obećava nešto lakše situacije na mnogim poljima, specijalno za one koji se spremaju da se presele ili planiraju prinovu.

Posao i karijera biće promenljivog karaktera pa će mnogi pripadnici znaka imati nedoumicu da li da menjaju radno mesto ili da ostanu na starom. Otvaraju se i mogućnosti alternativne zarade i to već od januara.
Prethodna godina je donela mnogo odricanja i truda što svakako može rezultirati nagradom. Izuzetno bitan period je jesen kada će se pojaviti nekoliko zahtevnih klijenata koji će očekivati bržu realizaciju i konstantne promene na projektima.

Godišnji horoskop za 2020.godinu: znak Devica

Ljubavni život će ući u mirniju fazu. Zauzete Vage će se baviti pitanjima preseljenja, ulaganja u nekretnine i planiranje prinove.
Oni slobodni će se više otvoriti prema novim simpatijama pa tokom leta mogu očekivati i početak neke nove veze. Tokom maja i juna mogući su kontakti sa nekim bivšim partnerima, od kojih nema puno koristi. Takođe, u ovom periodu su moguće komplikacije zbog nekih putovanja i dokumenata.

Finansijska situacija će se popraviti i veći deo novca će otići na kuću i najličnije potrepštine. Bilo bi dobro obuzdati potrebu za prekomernim i nepotrebnim trošenjem, jer će period stabilizacije finansija potrajati.

Zdravlje za mnoge Vage neće predstavljati veliki problem tokom cele godine. Na jesen su mogući padovi imuniteta i standardni problemi svih Vaga, problemi sa bubrezima, bešikom i metaboličkim procesima.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...