Vučić Si Đinpingu poručio na kineskom: Posetiću vašu zemlju u aprilu (VIDEO)

189

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas predsedniku Kine Si Đinpingu, ali i celom kineskom narodu na kineskom jeziku i tako potvrdio da će posetiti ovu zemlju u aprilu sledeće godine.

View this post on Instagram

Ovim putem želim da potvrdim svoju posetu Kini u aprilu, kao i zadovoljstvo i radost što će predsednik Si posetiti Srbiju krajem sledeće godine. Želim da zahvalim predsedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osećate kao kod kuće. . . . I'm confirming my visit to China in April and jubilant President Xhi will visit Serbia at the end of next year. I want to thank President Xhi for his leadership and the Chinese people for their friendship and for visiting Serbia more and more. China is one of our biggest partners! We will do everything to make you feel at home. #Serbia #China

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

„Želim da zahvalim predsedniku Siju na njegovom vođstvu, kao i kineskom narodu na njihovom prijateljstvu i na sve češćim posetama Srbiji. Kina je jedan od naših najvećih partnera i učinićemo sve da se osećate kao kod kuće“,  istakao je Vučić na instagram profilu Budućnost Srbije.

On je dodao da mu je takođe zadovoljstvo što će predsednik Si posetiti Srbiju krajem sledeće godine.

, a poziv mu je prenela ambasadorka te zemlje u Srbiji Čen Bo.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...