Živković: Stefanović da obriše „titulu doktora i diplomu“ iz biografije

194

Predsednik Nove stranke Zoran Živković pozdravio je danas „brisanje doktorske titule“ iz biografije Siniše Malog na sajtu Ministarstva finansija i pozvao ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića da iz svoje biografije obriše „titulu doktora i diplomu“ jer za njih, kako je rekao, „nema dokaza“.

Obraćajući se novinarima u Skupštini Srbije, Živković je rekao da od premijerke Ane Brnabić očekuje da „izbriše Malog i Stefanovića iz sastava vlade“ a od građana Srbije da na predstojećim izborima izbrišu „klan Aleksandra Vučića sa svim njegovim falsifikatorima“.

Lider Nove stranke je dodao da od predsednika Srbije i republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac očekuje da obaveste javnost šta se dešava sa prijavom koju je podneo početkom novembra protiv Aleksandra Vučića, Nebojše i Branka Stefanovića i bivšeg direktora Krušika Mladena Petkovća zbog „zločinačkog udruživanja sa namerom da se ošteti Krušik“.

„Vučić je nedavno pozvao svakog ko ima saznanja o kriminalnom delovanju klana Stefanović da podnese krivičnu prijavu. Izgleda da je dosta vremena izgubio učeći kineski pa se ne seća da sam 5. novembra podneo prijavu protiv njega, Nebojše i Branka Stefanovića, i Mladena Petkovića zbog namere da se javna imovina na kriminalan način pretvori u privatan profit“, kazao je Živković.

Komentarišući današnju raspravu u Skupštini Srbije o zakonima iz oblasti odbrane, Živković je kazao da u Predlogu strategije odbrane Srbije, odnosno strategije nacionalne bezbednosti „nije isključena“ mogućnost oružane agresije na Srbiju.

„Pošto se graničimo sa NATO državama ili sa onima koji su pod direktnom kontrolom NATO, poput BiH i Kosova, očekujem da se objasni građanima zašto smo pod pretnjom agresije od strane NATO dok njihovi oficiri sede u našem Generalštabu“, kazao je Živković.

Ocenio je da je u pitanju „samo nastavak plitke, bizarne kampanje u kojoj Vučić, čak više od Vulina, voli da se hvali kako je vojska jaka i moćna“.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...