Stamatović: Nisam izdajnik SzS, Šapić i ja smo izabrali “treći put”

103

Lider Zdrave Srbije i predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je da je za neke izdajnik zato što izlazi na izbore, a da bi na lokalu bio izdajnik za ljude koji su za njega glasali kada na njih ne bi izašao.

„Nikada ništa loše niti ružno neću reći o Savezu za Srbiju (SzS) i onim ljudima sa kojima sam sarađivao. Ako oni smatraju da sam izdajnik, to je njihovo mišljenje. Želim im svaku sreću u budućem političkom radu i na putu koji su odabrali. Ja smatram da taj put nije dobar i da vodi u neke sukobe“, rekao je Stamatović za današnje izdanje lista Danas.

On je rekao da nije nikakav izdajnik.

„Znam kakav sam trnovit put prošao kao predsednik jedne lokalne samouprave koji je bio kritikovan i osporavan od prethodne kao i od sadašnje vlasti. Moja dužnost i obaveza je da radim u interesu građana koji su me birali ovde na lokalu, kao i da na sopstvenom primeru pokazujem da sam spreman da se menjam i da prihvatam i drugačije mišljenje, a ne unapred da osuđujem bilo koga ko je odabrao neki drugi put“, rekao je Stamatović.

Stamatović je rekao da su on i lider Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić izabrali „treći put“.

Prema rečima Stamatovića, to podrazumeva predlog da popuste i vlast i opozicija, kako bi se došlo do kompromisnih rešenja koja bi na kraju obezbedila mirnu političku utakmicu na narednim izborima, kad god oni bili.

Izvor N1 Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...