Beograd prodaje građevinske parcele na Vračaru i Čukarici

106

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je oglase o javnom nadmetanju radi otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Beograda u Karlovačkoj ulici na opštini Vračar i u Karpoševoj ulici na Čukarici, piše portal BIZLife.

Kako se navodi, prijave za učešće na javnom nadmetanju podnose se do 27. januara za Karlovačku ulicu, a prijave za Karpoševu ulicu dostavljaju se do 30. januara.

U Karlovačkoj ulici na Vračaru oglašene su dve građevinske parcele, svaka površine po 372 kvadratna metra.

Licitacija se sprovodi za svaku građevinsku parcelu pojedinačno i učesnici sami odlučuju za koju građevinsku parcelu podnose prijavu, a početni iznos cene za otuđenje građevinskog zemljišta u Karlovačkoj ulici iznosi 111.554,23 dinara po kvadratnom metru zemljišta, odnosno 41.498.173,56 dinara za jednu građevinsku parcelu.

U Karpoševoj ulici na Čukarici oglašeno je zemljište koje čini građevinska parcela u svojini Grada Beograda, površine 261 kvadratni metar, a početni iznos cene za njeno otuđenje iznosi 41.285,76 dinara po kvadratnom metru zemljišta, što ukupno za čitavu građevinsku parcelu iznosi 10.775.583,36 dinara.

Obaveza investitora na obe lokacije, i u Karlovačkoj i u Karpoševoj ulici, biće da izvede sve radove na pripremanju i opremanju građevinskog zemljišta u okviru parcele koja mu bude otuđena.

Takođe, obaveza investitora je da sa nadležnim komunalnim preduzećima i drugim pravnim licima ugovori i plati troškove za elektrodistributivnu i telekomunikacionu mrežu i objekte, kablovske distributivne sisteme, mreže i objekte toplifikacije i gasifikacije i drugo.

Oba oglasa mogu se pogledati na internet strani Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Izvor BIZLife
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...