SPS: Napad opozicije na vlast “demagogija, hipokrizija i politička floskula”

91

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević kazao je danas da je napad na vlast od strane opozicije „ništa drugo osim demagogija, hipokrizija i politička floskula“.

Milićević je ocenio da je opozicija „u očajanju zbog velikog političkog hendikepa“, jer, kako je ocenio, „više nema ni ideje ni politički program, a sve manje pristalica“.

Prema njegovim rečima, opoziciju nije interesovao narod kada su „prizivali a potom odobravali bombardovanje Srbije“, već sada optužuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića da navodno ugrožavaju nezavisnost Crne Gore.

„Te iste Crne Gore koja je priznala Kosovo, ne vodeći računa o poštovanju teritorijalnog integriteta Srbije“, naveo je Milićević u pisanoj izjavi.

On je ocenio da je sada srpskom narodu u Crnoj Gori pružena podrška i garancije da će borba za njihova prava biti bezuslovna, dosledna i principijelna.

Milićević je ocenio da je potpisati Apel protiv Srbije, zalagati se za nezavisno Kosovo, govoriti da je Srbija „genocidna tvorevina“, „najblaže rečeno sramno i licemerno“.

„Jasno je da njima (opoziciji) nije stalo do interesa Srbije jer je obrazac njihovog delovanja ‘što gore za Srbiju, to bolje za njih'“, naveo je Milićević.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...