Bikovi stradaju jer žele brza rešenja, dok Škorpije razmišljaju o avanturi

Dnevni horoskop za 06. 01. 2020.

57

Ovan
Kako na poslu tako i u emotivnim odnosima postoji neki pritisak kojeg ne možete da se rešite. Pripazite na količinu tečnosti koju unosite i ne pozajmljujte novac.

Bik
Hteli ste brzo rešenje, ali je ispalo tako da ne znate kuda i šta dalje pa vas to povlači u apatiju. Bežite od negativnih misli i dan provedite u čitanju i opuštanju.

Blizanci
Tražite rešenje za iznenadni problem koji preti da vas finansijski oslabi. Fizički se iscrpljujete kroz bespotrebne rasprave, a vreme je da se okrenete sebi i svojim potrebama.

Ovi horoskopski znakovi će se sigurno zaljubiti u januaru!Rak
Probleme na poslu ostavite u kancelariji, a kod kuće oživite malo zabavniju atmosferu. Regenerišite se kroz muziku i sanjarenje.

Lav
Komunikacija vam ove nedelje ne ide od ruke i ne znate kako da se postavite. Kako na poslu tako i u emotivnim odnosima postoji neki pritisak kojeg ne možete da se rešite.

Devica
Očekujete neko bitno finale koje se tiče poslovnih planova i samo vas to zanima. Nepoverljivi ste prema partneru.

Vaga
Osećate se napadnuto od strane jednog člana porodice koji na silu želi nešto od vas. Probajte da ne reagujete burno jer je to sve prolazno.

Škorpija
Ceo dan ćete provesti u razmišljanu o toj potencijalnoj avanturici koja vam je na dohvat ruke. Nije da se plašite,  nego osećate da biste mogli da upadnete u zamku jer neko nešto ipak krije od vas.

Strelac
Tražite rešenje za iznenadni problem koji preti da vas finansijski oslabi. Fizički se iscrpljujete kroz bespotrebne rasprave, a vreme je da se okrenete sebi i svojim potrebama.

Jarac
Naglašena emotivnost i želja za begom u neki trenutni odnos koji puca od strasti će obeležiti ovaj dan. Ne čujete i ne  vidite jasno danas pa pokušajte ne odlučujete još ništa.

Vodolija
Raspoloženi ste za lenčarenje i odmaranje jer vas je umorilo sve protekslih dana. Tome svemu dodajte uživanje i relaksaciju sa partnerom ili nekim blsikim prijateljem.

Ribe
Dobijate neke nove ideje, ali niste sigurni da li je pametno da odmah krenete u realizaciju. Pokušavate da uskladite spavanje sa gomilom obaveza koje su vas odjednom  pritisle. 

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...