Darko Kovačević ranjen u Grčkoj, policiji opisao trenutak napada (VIDEO)

130

Nepoznati napadači pucali su na nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Darka Kovačevića u Glifadi, letovalištu kod Atine, javljaju grčki mediji.

Napad na Darka Kovačevića se dogodio ispred njegovog doma u Glifadi, a grčki Katimerini javlja da je bivši fudbaler prebačen u bolnicu sa povredom noge.

Kovačević je istražnim organima rekao da je video napadača kako izlazi iz automobila s pištoljem, da se instiktivno bacio kada je pucano na njega, posle čega je napadač ušao u vozilo i nestao u nepoznatom pravcu, navodi grčki portal zougla.gr.

Taj portal navodi da je Kovačević pogođen najmanje jednim hicem.

Automobil za koji se sumnja da su ga vozili napadači, pronađen je spaljen na golf terenu u Glifadi, a u njemu se nalazila puška.

Desetine policajaca pretražuje teren u blizini Kovačevićevog doma, a kako se može videti na snimcima sa lica mesta, angažovani su i specijalni policijski psi kako bi se otkrili tragovi.

Nekadašnji fudbalski reprezentativac nastupao je za Proleter, Crvenu zvezdu, Šefild Venzdej, Real Sosijedad, Lacio, Juventus i Olimpijakos.

Do prošle godine je bio sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, a pre toga se nalazio na poziciji sportskog direktora Olimpijakosa.

Izvor RTS
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...