Stotine građana čekaju karte za koncert Đorđa Balaševića (VIDEO)

82

Za koncert Đorđa Balaševića, koji će se održati 19. januara na novosadskom Spensu, stotine građana Novog Sada čekale su od ranog jutra u Kralja Aleksandra da stignu na red za kupovinu karte, javlja Radio 021.

Kako se navodi, prvi građani su ispred šaltera u suterenu Pariskog magazina zauzeli mesto još u pet sati ujutru.

Dodaje se da je “prava navala” počela posle 10 časova, mada je prodaja karata započela tek u podne.

Ljudi koji su čekali u redu su ispričali za 021.rs da su poranili kako bi kupili karte na vreme, jer su prethodnih godina zbog sličnih gužvi ostali bez njih.

Bilo je dosta i onih koji su ranijih godina uspevali da nabave ulaznice za već tradicionalni „Bogojavljenski koncert“ i sada su poranili da bi sigurno imali kartu.

Kako su strpljivi građani rekli za 021, cena karata nije visoka i svi su uglavnom rekli da uzimaju po pet komada, što je maksimum koji je dozvoljen po osobi.

Ljubitelji novosadskog proslavljenog kantautora saglasni su i da bi Đorđe Balašević trebalo da organizuje više od jednog koncerta, jer sigurno ima mnogo onih koji bi rado došli.

Inače, oko 12:30 časova red građana se protezao od Pariskog magazina do Katedrale (Crkve Imena Marijinog).

Kolika je zanteresovanost za koncert govori i to da je preko sajta Gigstiksa bilo skoro nemoguće kupiti karte jer je 10.000 ljudi, a povremeno i više, čekalo na kupovinu, što je daleko više od kapaciteta Velike sale Spensa, piše 021.rs.

Izvor 021.rs
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...