Svi horoskopski znakovi mogu da vas razočaraju svojim najgorim osobinama

Spremni su da vas otpišu za čas

107

Ovan
Bes i impulsivnost. Kada se naljute i dozvole da ih njihov impusls vodi, reći će i uradiće mnogo toga zbog čega će se kajati, a druge će mnogo povrediti.

Bik
Bik je veoma strastven znak i taj impuls ih navodi na uživanja svih vrsta kojima se prelako prepuštaju. Zbog toga,očekuju da ih partneri prihvate iako lako zastrane u svojim nagonima.

Blizanci
Najlakša stvar koju Blizanac može da uradi to je da izigra tuđe poverenje. Lako prekrše obećanje, a uzrok leži u tome što ne umeju da postave zdravu granicu u odnosima.

Oni će prevariti partnera uprkos ljubavi, o koja tri horoskopska znaka je reč?

Rak
Rakovi ne opraštaju greške. Ako se razočaraju i odluče da im je dosta svega, neće preći preko toga, makar ih molili non stop.

Lav
Lavovi imaju običaj da sačekaju da im se sve nakupi i onda da planu. Sve će sasuti u lice i neće se suzdržavati uopšte, a usled toga posegnuće za svojim glavnim oružjem -zlobi.

Devica
Device su najveći mizantropi zodijaka. Ukoliko stalno zvocaju i prigovaraju znači da vas ne podnose, a nemaju hrabrosti da vam to kažu u lice.

Vaga
Vage izbegavaju sukob sitnim lažima. U stanju su da stvaraju privid mira dosta dugo, dok iza toga zasigurno postoje neke neistine.

Škorpija
Veliki kontrolori drugih i vlasnici najbezobraznijeg ponašanja, Škorpije će uvek nametati svoje mišljenje dok ono ne bude bilo prihvaćeno. Ili žive kako su zamislili ili teraju sve od sebe ovim manama.

Strelac
Koliko god bili zabavni i kompromisni iza ovih osobina krije se emotivna hladnoća i beskrupuloznost. Sve im brzo dosadi i zbog toga se lako distanciraju.

Jarac
Ako baš morate posvađajte se sa Jarcem, a ako se situacija otrgne kontroli onda očekujte noz uvreda u pisanoj formi. Jarčevi su profesionalci u vređanju u formi psiane reči.

Vodolija
Vodolije su naveštije u manipulaciji. Toliko im prirodno leži ova uloga da nećete shvatiti kada su vas najstrašnije izmanipulisali.

Ribe
Ribe su, na prvom mestu, najopsednutije sobom. Ako vam se i čini da vas slušaju znajte da samo nemo klimaju glavom dok razmišljaju
o sebi.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...