Poslanici DS-a zbog tvita o Mićunoviću: Izbacivanje Boška Obradovića iz SzS ili da ga DS napusti

722

Poslanici Demokratske stranke (DS) Balša Božović i Aleksandra Jerkov zatražili su hitnu reakciju svoje stranke zbog tvita lidera Dveri Boška Obradovića u kojem oštro kritikuje predsednika Političkog saveta DS Dragoljuba Mićunovića i zahtevali preispitivanje učešća te stranke u Savezu za Srbiju.

Božović je na Tviteru objavio: „Ovo je kap koja je prelila čašu. Demokratska stranka treba da zahteva da se Boško Obradović pod hitno izbaci iz Saveza za Srbiju ili da DS odmah napusti isti. Odavno je trebalo ovo da rešimo. Sad je kraj“.

Poslanica Aleksandra Jerkov kritikovala je lidera Dveri na Tviteru i objavila da „o čoveku koji se borio za demokratiju u Srbiji kada se to plaćalo glavom ovako govori čovek koji je podržavao one koji su služili Hitleru“.

„Možda bolje sa Mišom Vacićem i ostalim firerima da se udružiš, nekako više priliči. Očekujem hitnu reakciju Demokratske stranke“, napisala je Jerkov.

Lider Dveri Boško Obradović ranije je oštro kritikovao Mićunovića napisavši: „Da li je moguće: od komuniste, jahanja popova i Golog otoka, preko lažnog disidenta i dogovora sa Miloševićem, do večnog koristoljublja lažnog patrijarha demokratije i dila sa Vučićem. Najbolje da konačno sam izadje na izbore da vidimo koliku to podršku ima“.

Mićunović: Manji cenzus opasan i za Vučića i za njegove protivnike

Uz taj tvit Obradović je podelio intervju jednog od osnivača DS Dragoljuba Mićunovića koji je za Blic izjavio da je bojkot izbora besmislen, pasivan i opasan.

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac na Tviteru je osudio kao potpuno neprimerenu izjavu Obradovića i poručio mu da je vređanjem Mićunovića uvredio sve demokrate.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...