Mlad Mesec u Vodoliji donosi neizbežne preokrete i prekide!

jedinjeni, Sunce i Mesec, će primiti napet aspekt od strane Urana čim će samo pojačati potrebu za oslobođenjem od stega.

128

Krajem nedelje, 24. januara, očekuje nas Mlad Mesec u Vodoliji. Ova lunacija se odonosi na teške i dramatične obrte, kao i na težnju ka nekim novim i nesvakidašnjim odlukama.

Oni kojima ova aspketura pada bitne tačne (podznak, Sunce, Mesec , itd) će započeti nešto novo ili će shvatiti kuda bi trebalo da idu.
Ovo je predznak novog prijateljstva i nove saranje, kao nekih novih početaka kao što su neobični poslovi, ulazak u neke zatvorene grupe, dobijanje pomoći od osoba od kojh to ne očekujemo, itd.

Sjedinjeni, Sunce i Mesec, će primiti napet aspekt od strane Urana čim će samo pojačati potrebu za oslobođenjem od stega. Nešto što osećamo kao veliki problem sada će eskalirati, a usled toga moguće su iznenadne svađe, suprostavljanje autoritetima, kao i prekidi prijatejstava i veza.
Napetost se oseća već, a kako se bude približavala lunacija tako ćemo biti napetiji i nećemo imati strpljenja za druge, već ćemo biti okrenuti sebi i svojim potrebama, što može povrediti naše najbliže okruženje.

Ukoliko budemo mnogo ćutali i taktizirali naše telo će nam poslati signale u vidu zdravstvenih tegoba, kao što su migrene, mučnine, nesanica i problemi sa varenjem.

Ono što odlučimo sada, imaće trajnije posledice, a celokupnu sliku ćemo imati za četrnaest dana.

Loading...