Dve saobraćajne nesreće u isto vreme u Apatinu

111

Apatin je sinoć neko vreme bio u potpunoj blokadi do koje su dovele dve saobraćajne nesreće koje su se, skoro istovremeno, dogodile prva na putu za Prigrevicu i Sontu, a druga za Sombor, piše Kurir.rs.

Saobraćaj na oba ulaza u grad je bio zaustavljen skoro dva sata, s tim da su, naizmenično, jednom trakom vozila prvo puštana u pravcu Prigrevice, a dosta kasnije i prema Somboru, gde je uviđaj potrajao nešto duže.

Lančani sudar na Petlovom brdu, pet osoba povređeno, jedna od njih zadobila teške povrede

U oba udesa povređeno je pet osoba, ali na svu sreću niko nije u životnoj opasnosti.

Svi povređeni su zbrinuti u somborskoj bolnici.

Saobraćajna nesreća nedaleko od kružnog toka i puteva ka Prigrevici i Sonti (dalje prema graničnom prelazu Bogojevo), dogodila se bukvalno par minuta pre od one na putu ka Somboru.

U ovom udesu došlo je do direktnog, čeonog sudara automobila opel zafira i fiat marea, za čijim volanima su bili jedan Svilojevčanin i jedan Apatinac, iz Romskog naselja.

Prema prvim informacijama, Apatinac je, svojim vozilom, preticao kamion iz pravca Apatina i sudario se sa Svilojevčaninom koji je išao iz pravca kružnog toka.

Kolaps na Autokomandi, sudarila se tri automobila

Ekipe policije i hitne pomoći je još na putu ka ovom mestu udesa, sustigao novi poziv, zbog nove saobraćajne nesreće koja se dogodila na putu ka Somboru, nedaleko od Aerodroma.

U nedostatku raspoloživih ekipa, na lice mesta su izašle somborska policija i hitna pomoć.

U ovom udesu je povređen T. G., vozač putničkog automobila, iz Apatina. On je, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom, usled čega je došlo do prevrtanja.

Saobraćaj na putu Apatin – Sombor je, zbog ovog udesa bio u prekidu više od dva sata, nakon čega su se vozila naizmenično propuštala, jednom trakom. Povređeni vozač, koji je, kako saznajemo, bio sam u automobilu, je prevežen u somborsku bolnicu. Bio je u svesnom stanju, ali će se tek nakon detaljnih pregleda znati ozbiljnost povreda koje je zadobio.

 

Izvor Kurir.rs
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...