Da li znate koji ste zadatak dobili u prošlom životu?

Podznak priča o tome šta je potrebno da uradimo

55

Ovan 
Duša je bila ratnički orjentisana na osvajanja, posedovala je fizičku snagu koja je bila impulsinog karaktera. Lider ali i usamljenik koji je nametao svoje bez trunke strpljenja. Sadašnji život zahteva saradnju sa drugima, popuštanje i rad na smirivanju impulsivnih reakcija.

Bik
Prošli život je bio vezan za zemlju isve ono što ona predstvalja. Težnja ka stabilnosti i tradiciji su bila mantra i hrana za ovu dušu. Sadašnji život traži izlazak iz ovih ustaljenih navika i promenu u temi posedovanja i ljubomore.

Blizanci
U prošlom životu ste nadograđivali znanja na sve moguće načine. Racionalno i logično su bili ovoj duši melem dok je ona tajno patila. Sadašnjost želi popuštanje na polju logičnog i jačanje polje mašte i otkrivanja sebe kroz duboke emocije.

Rak
Duša vezana za porodicu i korene. Jaka je povezanost sa ulogom negovatelja, kako kroz ulogu majke tako kroz ulogu zaštitnika tradicije. Sada je potrebno razviti granice i poboljšati povezanost sa sopstvenim emocijama i težnjama.

Svi horoskopski znakovi mogu da vas razočaraju svojim najgorim osobinama

Lav
Veoma glamurozan prošli život u kome je duša dobijala sve ono što joj je potrebno kroz apaluz i odobravanje „publike“. Osećaj  „posebnosti“ je prenesen u ovaj život ali plan Univerzuma je da ova osoba sada razvije sigurnost kroz skromnost kao i da postane nezavisna u odnosu na tuđe mišljenje.

Devica
U prošlosti veliki radnik koji je prošao sva moguća nedaća koja su nametala istorijska dešavanja. Iz prošlog života nose razvijene sposobnosti da prevaziđu svaku nedaću logikom i marljivošću.
Sada, ovaj život, zahteva razvitak mašte i opuštanje, odsustvo savršenog i logičnog.

Vaga
Sve je bilo u formi umetnosti, lepog i modernog. Duša se hranila kroz aroganciju i zavisnost o drugome. Neodlučnost je dovodila do pogrešnih izbora koji su je doveli do toga da stalno pati.
Sadašnji zadatak je da nauči da funkcioniše sama kroz samostalno odlučivanje.

Škorpija
Škorpija je jedan od znakova koji je opasno stradao u prošlom životu. Duša je trpela mušenja, drame i izolaciju, a uprkos tome nije postojao strah. Sada se taj specijalni kod prenosi i njihova mogućnost da izdrže je neverovatna.
Zadatak je da prenesu na druge i nauče ih kako da se izbore sa strahovima i destrukcijama.

Strelac
Veliki putnici, duša koja je otkrila mnogo toga i nikada nije bila na jednom mestu. Potreba ove duše je bila da poduči mnoge, prenese znanje i zaštiti moral. U ovom životu je potrebno da se konačno ostvari na jednom mestu i da kroz naučnu diciplinu doprinesu razvitku čovečanstva.

Jarac
Glavni cilj ove duše je bio da dostigne visoku lestvicu u društvu, da ispuni ambiciju kroz socijalni status i pokaže svetu koliko je ispred svih. Duša je ostvarila osećaj superiornosti i upravo taj osećaj prenosi u ovaj život.
Ovaj život traži da se upravo uradi suprotno, da se neutrališe ta superirornost kroz razvitak emotivnih odnosa.

Vodolija
Duša se hranila kroz neku grupu jednostavnih i inspirativnih ljudi. Upravo u ovakvim zajednicama osoba je dobijala najprogresivnije ideje i hranila je kroz to svoj idealizam. Opasnot je vrebala kroz popuštanje kontrole po pitanju pobune i anarhizma pa je tako iz prošlog života povukla buntovnički karakter koji i dan danas živi u njoj.
Zadatak je da popusti i prihvati one koji nisu ni blizu genija i da ideje upotrebi za sopstveno napredovanje.

Ribe 
Sigurno je da je ova duša bila u nekoj vrsti izolacije baš zbog preterane kreativnosti koja je u prošlosti bila kažnjavana. Bezgranična ljubav, sa kojom se ova duša rađa, je bila pretočena u želju da se pomogne drugome kroz religiju i negu u bolnicama.
Duša u sadašnjem životu traži da se u taj svet mašte i ljubavi ipak unese malo racionalnosti i ostvari potrebna stabilnost.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...